Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Serviciul MVPN Budget Control de la Cosmote inregistreaza cresteri

Cosmote Romania a anuntat ca la patru luni de la lansarea serviciului MVPN Budget Control numarul companiilor care utilizeaza aplicatia a crescut cu o medie lunara de 23%.

Cosmote raporteaza triplarea traficului de voce in roaming

Cosmote Romania a raportat cresteri pe segmentul de roaming, precizand ca clientii sai care au calatorit in afara tarii au vorbit de trei ori mai mult in roaming in perioada mai-august 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, in timp ce traficul de date a crescut de cinci ori fata de aceeasi perioada de referinta.

Cosmote modifica portofoliul de servicii de date prepaid 3G

Cosmote Romania a anuntat ca clientii sai pot beneficia de o noua extraoptiune pentru Cartela Internet si de un portofoliu de date remodelat, ce ofera acces la internet mobil de mare viteza, cu viteze de pana la 21,6 Mbps, e-mail si alte aplicatii cu acoperire broadband nationala.

S&T isi pastreaza pozitia pe piata ERP

S&T Romania continua sa fie cel mai important integrator independent de sisteme ERP, performanta obtinuta fiind superioara cu aproximativ 25% in comparatie cu cea inregistrata de ocupantul locului 2 in acest clasament, potrivit celui mai recent studiu dat publicitatii de Pierre Audoin Consultants (PAC), ERP Romania 2010, care stabileste ierarhiile companiilor care distribuie aplicatii ERP si a celor care furnizeaza servicii asociate acestor tipuri de solutii, in baza rezultatelor obtinute in anul 2009.

Piata platilor online cu cardul da semne de maturizare

In primele opt luni din 2010, cumparatorii care au platit cu cardul in magazinele online romanesti au fost preponderent barbati, cu varsta cuprinsa intre 30 - 40 de ani. Acestia au plasat mai multe comenzi lunea, intre orele 12.00 - 14.00, conform unei analize a GECAD ePayment.

Cosmote isi extinde serviciile 3G

Cosmote Romania a anuntat extinderea portofoliului de servicii de internet mobil 3G cu un pachet 3G prepaid, oferind acces la internet mobil de super viteza si acoperire broadband nationala.

Cosmote lanseaza harta interactiva a serviciilor 3G

Cosmote Romania a anuntat lansarea unei harti interactive a serviciilor 3G, care, potrivit companiei, permite clientilor sa vizualizeze exact ce tip de acoperire 3G au in zonele unde folosesc modemul, inainte de a lua decizia de a-l achizitiona.

Cosmote reduce tarifele pentru apelurile catre Romtelecom

Cosmote Romania a anuntat ca de acum clientii sai beneficiaza de tarife in retea pentru toate apelurile catre reteaua Romtelecom, ca urmare a lansarii unei noi oferte promotionale.

Cosmote Romania reports sound growth in its business segment

While expanding its business services portfolio, Cosmote Romania reported a 30 per cent increase in the number of corporate customers in the first quarter of 2010, compared to same period last year.

Vodafone Romania reports 2009/2010 results

Vodafone Romania reported 142,000 net additions in the fiscal year 2009/2010, for a total of 9,730,000 customers. As compared to 2008/2009, the company increased its closing customer base by one per cent.

Cosmote Romania launches 3G services

Cosmote Romania has announced the launch of 3G services, offering high speed mobile Internet access and countrywide broadband coverage.

Romtelecom si Cosmote remodelelaza pachetele Convergent

Romtelecom si Cosmote au anuntat remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 si Convergent Unlimited pentru companiile din Romania. Potrivit companiei, pachetele, lansate la sfarsitul anului 2008, pot fi adaptate pentru a acoperi nevoile specifice ale clientilor business.

Vodafone isi extinde serviciile de Internet mobil HSPA+

Vodafone Romania a anuntat extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati.

Factura electronica de la Vodafone are valoare fiscala

Vodafone Romania a anuntat extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business si astfel factura emisa in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitate.

Afacerile Asesoft Net au crescut cu 50% in 2009

Asesoft Net, divizia de on-line si dezvoltare de aplicatii web a grupului Asesoft, a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 700.000 de euro, cu 50% mai mult fata de 2008 si mizeaza pe cresterea afacereilor cu 15-20% pentru 2010.

Credit online pentru cumparatorii Altex

Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex Romania a lansat un serviciu de creditare online care ofera clientilor magazinelor www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro finantarea in cel mult doua ore, a anuntat compania.

Utilizatorii good.bee pot plati facturile de pe telefonul mobil

Compania Good.bee Tranzactii mobile, detinuta de Fundatia Erste si Erste Group, a lansat serviciul de plata a facturilor direct de pe telefonul mobil.

Orange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationala

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom din tara, a lansat serviciul de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali, dar si cei corporate, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei, in aria de acoperire GSM, la preturi cuprinse intre 3,5 si 14 euro lunar.

BitDefender estimeaza o intensificare a atacurilor de tip phishing

BitDefender, producatorul romanesc solutii software pentru securitate estimeaza o crestere substantiala a numarului atacurilor de phishing care vizeaza bancile romanesti.

Advantage Software Factory asteapta venituri de peste 50.000 de euro din inchirierea solutiilor CRM

Advantage Software Factory, unul din cei mai importanti producatori locali de aplicatii pentru managementul relatiei cu clientii estimeaza vanzari de peste 50.000 de euro din noul serviciu de inchiriere de solutii CRM, au anuntat reprezentantii companiei.