Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

2495 afisari
Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala cu mai multe optiuni pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.
”Apropierea Sarbatorilor de iarna, perioada in care nevoile de comunicare cresc din dorinta utilizatorilor de a fi aproape de cei dragi, ne-a determinat sa triplam, in Maximia, beneficiile acordate clientilor nostri. Astfel, pentru cinci euro credit pe luna, acestia primesc 3.000 de minute si SMS-uri in retea plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale. Noua promotie ofera utilizatorilor minutele si SMS-urile necesare pentru a-si pune toate planurile in aplicare, in preajma sarbatorilor”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone . Potrivit companiei, pentru utilizatorii ce isi activeaza Cartela Vodafone incepand din 23 noiembrie 2010, costul extraoptiunii este de patru euro credit in prima luna.
In plus, de acum, utilizatorii Cartelei Vodafone platesc doar primele doua minute dintr-un apel in retea la tarifele standard iar restul apelului este netaxabil, indiferent de durata, cu extraoptiunea Vorbesti Maxim, la un tarif de 0,5 euro credit lunar. De asemenea, Vodafone include noi extraoptiuni pentru apelurile internationale: 30 de minute de convorbiri internationale pentru doi euro credit pe luna, 60 de minute pentru trei euro credit pe luna si 120 de minute pentru cinci euro credit pe luna.
Ca beneficiu aditional, noii utilizatori ai Cartelei Vodafone pot testa Internetul pe mobil, gratuit, timp de o saptamana, printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.
Utilizatorii care nu vor sa aiba grija duratei de viata a Cartelei Vodafone pot primi 12 luni de valabilitate in plus, pentru 10 euro credit. Extraoptiunea “Valabilitate” poate fi activata printr-un apel la *100a, meniul Promotie.
Citeşte mai multe despre: Vodafone Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza