Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Rezultate pozitive la TotalSoft

In 2009, TotalSoft a anuntat realizarea unei cifre de afaceri de aproape 20 milioane de euro, din care EBITDA reprezinta 25% (cinci milioane de euro).

Vodafone raporteaza cresterea numarului de clienti

Vodafone Romania a anuntat ca in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2009 a adaugat 128.000 de clienti noi, ajungand la un numar total de 9,663 milioane.

Zapp le propune salariatilor un program de plecari voluntare

Avand in vedere contextul economic dificil, Zapp a anuntat decizia de a oferi unui numar din angajatii sai un program de plecari voluntare, ca parte a eforturilor de imbunatatire a eficientei operationale a organizatiei.

Sony a lansat cinci noi serii din gama Vaio

Producatorul japonez de echipamente electronice si IT Sony a lansat oficial in Romania noua generatie de notebook-uri Vaio, mizand astfel pe cresterea cotei de piata in 2010 si extinderea catre catre consumatorii din segmentul mediu.

Retailul IT&C asteapta inca un an dificil

Marcat, anul trecut, de insolvente, achizitii si fuziuni, retailul IT&C tinde in 2010 catre o relativa stabilizare, segmentul online asteptand cresteri de 5-15%, potrivit expertilor in domeniu.

Operatorii din telecom vor concura pe oferte 3G in 2010

Competitia pe piata serviciilor 3G se va intensifica anul acesta, dupa ce Cosmote si-a anuntat intrarea pe acest segment cu noi oferte si ca urmare a intentiei celorlalti operatori de a-si concentra investitiile pe acest segment de piata.

HTC va dezvolta telefoane pe platforma Windows Phone 7

Producatorul de telefoane mobile High Tech Computer (HTC) va lansa anul acesta un portofoliu de telefoane bazate pe platforma Windows Phone 7 Series, au anuntat luni oficialii companiei in cadrul Mobile World Congress.

Orange: 2 euro pentru 2MB transfer date in roaming, pe teritoriul UE

Orange a lansat tariful de '2 euro pentru 2 MB' pentru optiunea de roaming Travel Data Daily, care permite clientilor sa foloseasca serviciile de internet mobil in toate tarile europene in care compania este prezenta.

Romtelecom raspunde mai rapid clientilor

Romtelecom, cel mai mare operator local de telefonie fixa, a dezvoltat o solutie de monitorizare video a retelei, mizand astfel pe imbunatatirea relatiei cu clientii.

Numere personalizate de la Vodafone

Vodafone Romania a anuntat lansarea serviciului Numeste-ti numarul, prin care clientii companiei isi pot alege un numar de telefon personalizat. Potrivit companiei, noul serviciu este disponibil abonatilor Vodafone, care isi pot activa un nou numar de telefon sau pot schimba numarul actual.

Afacerile Altex s-au diminuat cu 49%

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 180 milioane de euro, in scadere cu 49% fata de 2008, iar estimarile initiale prevad stagnarea afacerilor in 2010.

Digital Cable Systems lanseaza televiziunea digitala

Digital Cable Systems, jucator important de pe piata autohtona de telecomunicatii, a anuntat ca va lansa in luna martie serviciul de televiziune digitala, disponibil utilizatorilor rezidentiali prin AKTA, divizia companiei orientata catre segmentul consumer.

Cu lupa pe monitoarele angajatilor

Cele opt ore petrecute in fata unui calculator la serviciu implica, de cele mai multe ori, nu doar activitatea prevazuta in fisa de post, ci si utilizarea messengerului, a site-urilor de socializare sau cititul presei online. In aceste conditii, tot mai multi manageri aleg sa monitorizeze, printr-o serie de aplicatii, activitatea online a personalului, cu scopul de a eficientiza activitatea si a reduce costurile.

Operatorii de telefonie mobila fac bilantul unui an dificil

Pe fondul recesiunii economice, a reglementarilor, dar si a competetiei din ce in ce mai acerbe, veniturile primilor doi operatori de telefonie au scazut in primele noua luni ale lui 2009, exceptie facand Cosmote, veniturile caruia au urcat cu 52,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Kaspersky Romania vizeaza prima pozitie pe piata solutiilor de securitate

Kaspersky Lab Romania, reprezentanta locala a producatorului rus de solutii de securitate informatica, isi propune sa ajunga liderul pietei in urmatorii doi-trei ani, potrivit lui Teodor Cimpoesu, country manager Kaspersky Romania si Bulgaria.