Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Vodafone isi extinde serviciile de Internet mobil HSPA+

Vodafone Romania a anuntat extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati.

Factura electronica de la Vodafone are valoare fiscala

Vodafone Romania a anuntat extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business si astfel factura emisa in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitate.

Afacerile Asesoft Net au crescut cu 50% in 2009

Asesoft Net, divizia de on-line si dezvoltare de aplicatii web a grupului Asesoft, a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 700.000 de euro, cu 50% mai mult fata de 2008 si mizeaza pe cresterea afacereilor cu 15-20% pentru 2010.

Credit online pentru cumparatorii Altex

Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex Romania a lansat un serviciu de creditare online care ofera clientilor magazinelor www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro finantarea in cel mult doua ore, a anuntat compania.

Utilizatorii good.bee pot plati facturile de pe telefonul mobil

Compania Good.bee Tranzactii mobile, detinuta de Fundatia Erste si Erste Group, a lansat serviciul de plata a facturilor direct de pe telefonul mobil.

Orange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationala

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom din tara, a lansat serviciul de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali, dar si cei corporate, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei, in aria de acoperire GSM, la preturi cuprinse intre 3,5 si 14 euro lunar.

BitDefender estimeaza o intensificare a atacurilor de tip phishing

BitDefender, producatorul romanesc solutii software pentru securitate estimeaza o crestere substantiala a numarului atacurilor de phishing care vizeaza bancile romanesti.

Advantage Software Factory asteapta venituri de peste 50.000 de euro din inchirierea solutiilor CRM

Advantage Software Factory, unul din cei mai importanti producatori locali de aplicatii pentru managementul relatiei cu clientii estimeaza vanzari de peste 50.000 de euro din noul serviciu de inchiriere de solutii CRM, au anuntat reprezentantii companiei.

Cosmote Romania a castigat peste 1 milion de clienti in 2009

Numarul total de utilizatori Cosmote Romania a ajuns la finele anului trecut la 6,9 milioane clienti fata de 5.8 milioane cati inregistra compania la sfarsitul lui 2008, se arata in raportul financiar al OTE.

Criza a taiat veniturile Orange Romania, dar i-a adus mai multi clienti

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a inregistrat venituri de 1,055 miliarde de euro, in scadere cu 19,5% fata de 2008, in acelasi timp numarul clientilor s-a majorat cu 6,2%, de la 10,355 milioane la 10,995 milioane de utilizatori, potrivit raportului France Telecom.

Plaut Consulting Romania estimeaza o crestere cu 15% a cifrei de afaceri in 2010

Plaut Consulting Romania, subsidiara locala a grupului austriac Plaut Consulting estimeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri la nivel local, dupa ce in 2009 compania a raportat afaceri de 1,5 milioane de euro.

Flanco Sun Plaza estimeaza vanzari de 100 euro/mp

Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT&C Flanco International mizeaza pe un trafic de 50.000 vizitatori zilnic si vanzari de 100 de euro pe metru patrat, in primele zile de la deschiderea noului magazin in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti.

eMag vizeaza afaceri de 100 milioane de euro in 2010

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 100 milioane de euro, o crestere cu 56% fata de anul trecut cand afacerile retailerului au ajuns la 64 de milioane.

Rezultate pozitive la TotalSoft

In 2009, TotalSoft a anuntat realizarea unei cifre de afaceri de aproape 20 milioane de euro, din care EBITDA reprezinta 25% (cinci milioane de euro).

Vodafone raporteaza cresterea numarului de clienti

Vodafone Romania a anuntat ca in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2009 a adaugat 128.000 de clienti noi, ajungand la un numar total de 9,663 milioane.

Zapp le propune salariatilor un program de plecari voluntare

Avand in vedere contextul economic dificil, Zapp a anuntat decizia de a oferi unui numar din angajatii sai un program de plecari voluntare, ca parte a eforturilor de imbunatatire a eficientei operationale a organizatiei.

Sony a lansat cinci noi serii din gama Vaio

Producatorul japonez de echipamente electronice si IT Sony a lansat oficial in Romania noua generatie de notebook-uri Vaio, mizand astfel pe cresterea cotei de piata in 2010 si extinderea catre catre consumatorii din segmentul mediu.

Retailul IT&C asteapta inca un an dificil

Marcat, anul trecut, de insolvente, achizitii si fuziuni, retailul IT&C tinde in 2010 catre o relativa stabilizare, segmentul online asteptand cresteri de 5-15%, potrivit expertilor in domeniu.

Operatorii din telecom vor concura pe oferte 3G in 2010

Competitia pe piata serviciilor 3G se va intensifica anul acesta, dupa ce Cosmote si-a anuntat intrarea pe acest segment cu noi oferte si ca urmare a intentiei celorlalti operatori de a-si concentra investitiile pe acest segment de piata.

HTC va dezvolta telefoane pe platforma Windows Phone 7

Producatorul de telefoane mobile High Tech Computer (HTC) va lansa anul acesta un portofoliu de telefoane bazate pe platforma Windows Phone 7 Series, au anuntat luni oficialii companiei in cadrul Mobile World Congress.