Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

AROBS lansează aplicaţia TraficOK pentru iPhone şi iPad

TraficOK, serviciul naţional de date din trafic în timp real, disponibil on-line pe www.traficok.ro, se extinde şi pe terminale mobile prin intermediul celei mai noi aplicaţii de trafic pe platforma iOS.

Apple Faces Update With Destiny

Apple may have an upgrade problem. Now almost 30% below its all-time high, Apple's stock slid again Monday on news that the company cut orders for iPhone 5 components. While sales of Apple's latest smartphone are likely to best previous versions, it likely won't be by the same blowout margin some have come to expect.
Perpeton asigură securitatea serverelor

Perpeton asigură securitatea serverelor

În timp ce piața internațională este marcată de proiecte din ce în ce mai inovatoare inițiate de programatori români, o echipă de IT-iști din Satu Mare și-a îndreptat atenția spre o nișă puțin explorată în România: serviciile de securitate a serverelor.

Canon lansează noua soluţie MFP de format mare

Canon Europe anunţă lansarea soluţiei Canon imagePROGRAF MFP M40, sistem pentru un flux de lucru complet pentru imprimare, scanare, arhivare şi distribuţie de documente alb-negru şi color de format mare.

Novensys aduce pe piața locală tabletele Panasonic Toughpad FZ-G1 și JT-B1

Novensys a anunțat că tabletele Panasonic Toughpad FZ-G1 și Panasonic Toughpad JT-B1 sunt de acum disponibile în portofoliul său de produse hardware. Potrivit companiei, versiunile de 10,1 inch cu Windows 8 Pro și de 7 inch cu Android au fost special concepute pentru a satisface cererea crescută pentru tabletele ce utilizează cele mai recente funcționalități ce îmbunătățesc productivitatea angajaților.

Tjobs are trei nominalizări la premiile Europas ale TechCrunch

Tjobs a fost nominalizată la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, în cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate Oscarurile tehnologiei europene și organizate de TechCrunch, cea mai importantă publicație dedicată tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, în Berlin.
Wizrom estimeaza creşterea investiţiilor în software pentru controlul operaţional

Wizrom estimeaza creşterea investiţiilor în software pentru controlul operaţional

Procesele prin care companiile devin mai competitive au, de obicei, două etape majore, conform Wizrom Software. Astfel, potrivit companiei, în prima etapă managementul reduce costurile prin metode standard, iar în a doua, le optimizează cu ajutorul instrumentelor moderne, adică soluţii software.
MasterCard analizează tendinţele în comerţul electronic

MasterCard analizează tendinţele în comerţul electronic

Pperioada de reduceri din luna ianuarie reprezintă una dintre cele mai bune ocazii de shopping, pentru toţi consumatorii din Europa. Totuşi, haosul şi aglomeraţia din oraş pot constitui un mare impediment, potrivit MasterCard. O modalitate prin care aceştia pot profita de reduceri, fără a pierde timpul la coadă, este comerţul online. MasterCard a analizat ultimele tendinţe în comerţul electronic şi a oferit câteva sfaturi pentru a profita de avantajele cumpărăturilor online.

Romtelecom lansează un portal de divertisment pentru copii

Romtelecom a lansat www.roli.ro, un portal interactiv de divertisment și educație pentru copiii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, ca parte a strategiei sale de a-și diversifica conținutul disponibil online.

Ymens lansează o soluţie e-commerce în cloud

In condiţiile în care piaţa de comerţ electronic din România a ajuns la o valoare totală de 650 milioane de euro în 2012 şi creşte anual în medie cu 17%, Ymens anunţă lansarea soluţiei cloud eMagazin, destinată afacerilor care vizează integrarea noilor canale de vânzare.

Canon lansează noul obiectiv KJ20x8.2B KRSD

Canon a anunţat lansarea noului KJ20x8.2B KRSD - un obiectiv de zoom 2/3 HD multifuncţional. Potrivit companiei, noul obiectiv, care combină tehnologia optică Canon cu un preţ accesibil, este ideal pentru operatorii video ce au nevoie de calitate superioară pentru filmări precum evenimente corporate, filme educaţionale, documentare sau nunţi.

GTS implements BaseN's measurement service

GTS Central Europe, provider of integrated telecommunications solutions and data center services throughout the Central and Eastern European region, implemented the BaseN Performance Monitoring for Virtual Hosting Service.

COSMOTE lansează noul portofoliu de abonamente business

COSMOTE România a anunţat lansarea noului portofoliu de business, oferind planuri tarifare care includ beneficii ce ajung până la apeluri de voce naţional si trafic de date nelimitat.

Canon lanseaza noi modele de imprimante laser

Canon Europe a anunţat extinderea gamei de imprimante laser i-SENSYS prin lansarea a şase noi modele: i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn şi LBP7210Cdn.

Toshiba îşi extinde gama de tablete

Toshiba Europe GmbH a anunţat lansarea celui mai nou model de tabletă din gama proprie, AT300SE. Potrivit companiei, acest nou produs este bazat pe tehnologia Android, oferind o diagonala de 25,7 cm.

COSMOTE România îşi continuă creşterea în trimestrul trei

COSMOTE România a anunţat că, în pofida competiţiei intense, a continuat să-şi întărească poziţia pe piaţă şi performanţa financiară pentru toţi indicatorii principali în al treilea trimestru din 2012.

Novensys participă la deschiderea Binary 2012

In calitate de membru Gold al ARILOG, Novensys va fi prezentă la ceremonia de deschidere a Expoziţiei Internaţionale de Software Binary 2012 de la Bucureşti.

NextGen oferă filmele și serialele HBO pe laptop, tabletă sau telefon

NextGen Communications a anunțat că începând din această săptămână clienții săi de Internet au acces la HBO GO, serviciul video-on-demand lansat de HBO, care le permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe laptop, tabletă și smartphone.
COSMOTE privește cu încredere în viitor

COSMOTE privește cu încredere în viitor

În perioada rămasă până la sfârșitul anului, COSMOTE România își continuă investițiile pentru extinderea portofoliului de produse și servicii, în timp ce câștigarea de spectru nou în benzile de 800, 1.800 și 2.600 MHz și reînnoirea licenței existente oferă companiei resursele necesare pentru o dezvoltare durabilă, potrivit lui Stefanos Theocharopoulos, Chief Executive Officer, COSMOTE România.

Wizrom recrutează noi parteneri locali

Wizrom Software continuă procesul de extindere a operațiunilor prin consolidarea rețelei de parteneri la nivel național, ceea ce se presupune că va genera venituri în creștere companiilor cu care va intra în parteneriatele de distribuție.