Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

HTC lansează noul model HTC One (M8)

HTC a anunțat lansarea în România a modelului HTC One (M8), succesorul lui HTC One (M7) câștigătorului a numeroase premii internaționale. Noul smartphone este disponibil în rețelele operatorilor de telecomunicații Orange România, Vodafone România și Cosmote România, și prin intermediul principalilor retaileri, încă din prima zi de lansare în România. HTC One (M8) intră în oferta partenerilor începând din 11 aprilie, în variantele de culoare Gunmetal Gray și Glacial Silver.

COSMOTE își prezintă oferta promoțională de Paște

COSMOTE România anunță oferta promoțională de Paște la Cartela COSMOTE pentru clienții noi și existenți. Astfel, utilizatorii prepaid vor putea comunica internațional și mai intens cu familia și prietenii care locuiesc în străinătate, activând extraopțiunea de 6 euro, Play Free M, ce oferă 200 minute naționale/internaționale și către rețelele mobile din SUA, Canada, Israel și 6 țări din Uniunea Europeană, Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania și Marea Britanie, precum și alte beneficii.

Konica Minolta așteaptă vânzări sporite după participarea la Ipex 2014

Konica Minolta, cel mai mare expozant la târgul de tipar digital Ipex 2014, desfășurat la Londra în perioada 24-29 martie, estimează vânzări de 3,5 milioane de euro generate în urma expoziției. La standul firmei au fost expuse 12 sisteme de producție și aplicații software de ultimă generație, pe o suprafață de 1.200 mp.

COSMOTE extinde rețeaua 4G

COSMOTE România anunță că rețeaua 4G a ajuns la 90% din teritoriu și populație în București, precum și în alte 19 orașe, acoperind aproximativ 40% din locuitorii mediului urban, ca urmare a intrării în vigoare a licențelor în noul spectru începând cu 6 aprilie.

Konica Minolta Business Solutions Europa are un nou președinte

Konica Minolta Business Solutions Europa a anunțat o schimbare importantă în top management. Începând cu data de 1 aprilie 2014, Ikuo Nakagawa este noul președinte al Konica Minolta Business Solutions Europa. Acesta îl succede în funcție pe Ken Osuga, aflat la conducerea consiliului executiv european al companiei în ultimii trei ani, care va ocupa poziția de Chief Financial Officer la sediul central Konica Minolta Inc. din Tokyo, Japonia.

Valeriu Nistor a devenit Country Director al IBM România în ianuarie 2013, iar în prezent este și președintele AmCham România. Cu 20 de ani de experiență atât în mediul corporate, cât și în antreprenoriat, din care 15 în poziții de director general, Valeriu Nistor este o voce puternică în industria în care activează. Și pentru că, astăzi, cloud-ul reprezintă un motor de creștere pentru mediul de business, schimbând strategia și performanța afacerilor și ajutând, totodată, companiile să se transforme, să inoveze, Valeriu a fost de acord să ne acorde un interviu în care să vorbească fără perdea despre puterea cloud-ului.

D-Link are un nou Country Sales Manager

Laurenţiu Trocan este noul Country Sales Manager al D-Link România, unul dintre furnizorii importanţi de soluţii profesioniste de reţelistică. Potrivit companiei, in noul său rol, Laurenţiu Trocan va fi responsabil de coordonarea operaţiunilor companiei pe piaţa din România, dezvoltând strategii de marketing şi vânzări atât pentru sectorul de business, cât şi pentru consumatorii individuali.

Home appliance and IT&C retailer Domo aims high. With investments in key areas and improved customer satisfaction, the company hopes to become a market leader in its highly competitive sector. In an exclusive interview with Business Arena, Kim Koellner, the companya

Xerox Color J75 a obtinut premiul PRO Award din partea Buyers Laboratory

Presa Xerox Color J75 a castigat anul acesta premiul PRO Award pentru usurinta de utilizare, job management si calitatea remarcabila a imaginilor color din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor Buyers Laboratory (BLI).

Flanco Retail si eMAG anunta schimbari in top management

Actionarii companiilor eMAG si Flanco Retail anunta schimbari in structurile de conducere ale acestora. Astfel, incepand cu luna februarie, Violeta Luca devine Vice Presedinte, Director Executiv la eMAG, pastrandu-si si pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie la Flanco Retail, iar Dragos Sirbu, Product Management Director la Flanco Retail, a fost promovat in functia de CEO al companiei.

Xerox extinde oferta DocuShare de management al continutului

Xerox a anuntat extinderea ofertei de management al continutului a platformei sale DocuShare, asigurandu-le angajatilor moduri noi de a accesa si de a gestiona continutul pe suport de hartie si cel in format digital, indiferent de locul in care acestia se afla.

D-Link îşi extinde portofoliul cu două noi comutatoare PoE Smart

D-Link, furnizor de soluţii profesioniste de reţelistică, adaugă portofoliului său de produse două noi Switch-uri Smart administrabile, din seria DGS a

Într-o eră tehnologică plină de transformări, companiile de telefonie mobilă trebuie să facă față cerințelor tot mai pretențioase ale clienților prin investiții în infrastructură și tehnologie. Vodafone a investit peste trei miliarde de euro în România, spune directorul general al operatorului de telefonie mobilă, Inaki Berroeta. Compania a injectat în ultimii ani aproximativ 100 de milioane de euro anual în România, iar investițiile programate pentru perioada 2014-2016 vor fi suplimentate cu aproximativ 54 de milioane de euro, bani care vor avea că destinație accelerarea dezvolării rețelei 4G, susține Berroeta. În plus, Vodafone a lansat în noiembrie un program prin care o parte din cele 200 de magazine proprii ale operatorului vor fi preluate în sistem de franciză de antreprenori, pentru creșterea vânzărilor și a nivelului de performanță și eficiență al canalului de retail. Nici segmentul corporate nu a fost neglijat: anul acesta, Vodafone a semnat noi contracte cu bănci și companii precum Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, Tetra Pak, Danone, Gazprom, Muller și Schneider.

Ofertele de Black Friday continuă toată săptămâna la KOYOS.ro

KOYOS.RO continuă ofertele de Black Friday toată săptâmâna, până pe 28 noiembrie inclusiv, pregătind un nou eveniment pentru 29 noiembrie, ziua tradiţională de Black Friday. De-a lungul acestei săptămâni, magazinul online a anunţat că va promova promoţii semnificative în fiecare zi pentru câte o categorie anume.

D-Link lansează un nou Access Point de exterior

D-Link, unul dintre furnizorii de soluţii profesioniste de reţelistică, lansează un nou produs în completarea gamei de Access Point-uri. Producătorul îşi lărgeşte astfel portofoliul de produse pentru reţelele de exterior cu un Access Point Wireless N PoE cu sistem intermediar PoE.

Wizrom lansează o nouă divizie dedicată distributorilor din FMCG

Furnizorul de soluţii ERP Wizrom Software a creat o nouă divizie de servicii specializate în managementul întregului lanţ logistic, depozitare, încărcare şi transport, ţintind atât transportatorii de marfă şi companiile care dispun de flote auto în administrare, cât şi firmele de logistică.

COSMOTE introduce un nou portofoliu de abonamente

COSMOTE România anunţă introducerea unui nou portofoliu de abonamente, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. Potrivit companiei, de acum înainte nelimitat nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.

Gartner prognozează creșterea vânzărilor de ERP în regim SaaS

Creșterea cheltuielilor cu IT-ul prognozată pentru perioada 2013-2014 are la bază și o creștere semnificativă a proiectelor ERP de tip Software ca Serviciu (SaaS), potrivit companiei de consultanță Gartner. Mai mult, evoluția va fi mai accentuată în piețele emergente precum Europa de Est, America Latină și Asia/Pacific.

Wizrom Software introduce soluţia eyeShare de la Ayehu Software Technologies

După ce a introdus prima soluţie de Business Intelligence cu funcţii de social media, Wizrom Software continuă inovaţiile tehnologice prin implementarea unei suite de aplicaţii de monitorizare a sistemelor informatice de la compania Ayehu Software Technologies. Este vorba de eyeShare, o soluţie de automatizare a proceselor al cărei unic avantaj îl constituie capacitatea de a evita în mod proactiv căderea sistemelor.

Cosmote obtine finantare pentru modernizarea infrastructurii telecom

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) vine în sprijinul pieţei locale de servicii de comunicaţii mobile în bandă largă, prin cel mai mare credit sindicalizat din ţară din acest an. Astfel, COSMOTE România va primi o finanţare de 225 milioane euro din partea BERD: 75 de milioane euro din surse proprii ale BERD şi 150 milioane euro credit sindicalizat din partea unui grup format din şapte bănci comerciale.