Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote a crescut volumul de date inclus pentru internet

2718 afisari
Cosmote Romania a anuntat cresterea promotionala a volumului de trafic de date inclus in extraoptiunile Connect Mobile pentru cartela preplatita pentru accesarea internetului in banda larga de pe telefonul mobil.
Potrivit companiei, utilizatorii prepaid ai serviciului de date pe telefonul mobil de la Cosmote care isi activeaza pana pe 26 august 2011 oricare dintre extraoptiunile Connect Mobile vor beneficia de pana la patru ori mai mult volum de date, in cadrul noii oferte promotionale.
Compania apreciaza ca extraoptiunea cea mai atractiva este cea de 1,5 GB, care asigura 3 GB de trafic inclus timp de 30 de zile pentru sapte euro. Similar, extraoptiunea 250 MB ofera dublul traficului obisnuit, pentru patru euro. Cea mai mare crestere vine la extraopţiunea de doi euro, al carei volumul de trafic inclus este de patru ori mai mare decât cel standard: 200 MB fata de 50 MB.
Reprezentantii companiei au mai precizat ca serviciul permite navigarea pe internet pe telefonul mobil fara restrictii sau utilizarea terminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps. Din momentul in care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza