Links Sitemap Business Linker Sitemap

GeBOC investeste in angajatii sai

2581 afisari
Global eBusiness Operations Center (GeBOC), parte a grupului Hewlett-Packard, desfasoara cu sprijinul Uniunii Europene un proiect care presupune perfectionarea angajatilor in utilizarea uneia dintre limbile de circulatie europeana si/ sau regionala. Proiectul se desfasoara pe o perioada de un an.
“Proiectul vizeaza dezvoltarea competenţelor lingvistice ale angajatilor. Astfel, ne dorim sa contribuim in mod direct la cresterea gradului de adaptabilitate si mobilitate al angajatilor nostri, prin actualizarea si imbunatatirea calificarilor si, nu in ultimul rand, la imbunatatirea calitatii si productivitatii muncii,” a declarat Alexander Weigl, Directorul General al Centrului GeBOC.  
Programul se adreseaza unui numar de 321 de angajati ce asigura suport pentru clienti interni si externi. Participantii vor beneficia de cursuri de certificare in utilizarea limbilor vorbite in tarile reprezentative pentru dezvoltarea activitatii centrului – franceza, italiana, spaniola, portugheza, germana si olandeza. Scopul proiectului se subordonează unui program de formare profesionala construit in urma unei analize a abilitatilor, dar si a necesitatilor profesionale ale angajatilor, in vederea cresterii competitivitatii si a productivitatii muncii intr-o perioada de trei ani după finalizare.  
Proiectul este cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 - "Investeste in oameni!" si se ridica la o valoare totala de aproximativ 360.000 Euro.  
GeBOC ofera suport in realizarea obiectivelor de afaceri derulate de HP si partenerii sai in regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).
Citeşte mai multe despre: GeBOC, Hewlett-Packard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza