Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

COSMOTE obtine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management

COSMOTE obtine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management

COSMOTE Romania a anunat ca a devenit primul operator de telefonie mobila care detine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management, Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca, emisa de TUV Hellas, corpul de certificare si inspectie, subsidiara a grupului german TÜV NORD.

GTS extends its DWDM fiber optic network to Minsk

Infrastructure-based solution provider GTS Central Europe (GTS) has extended its DWDM fiber optic network to Minsk in cooperation with Beltelecom. According to company officials, the 600 km route directly connects Warsaw and Minsk and represents the shortest route between Russia and Western Europe to offer low latency solutions to the region.

Continua eforturile pentru combaterea pirateriei software

Un procent de 63% dintre utilizatorii de PC-uri au folosit software piratat, iar valoarea comerciala a software-ului fara licenta instalat s-a ridicat la 207 milioane de dolari, potrivit Studiului Global privind pirateria software in anul 2011 realizat de BSA. Cu toate acestea, raportul BSA pentru Romania arata o scadere a ratei pirateriei software in 2011 fata de anul anterior.

D-Link isi prezinta strategia pentru Cloud

Noul Country Manager D-Link pentru Romania si Bulgaria, Ognian Dantchev, a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil.

COSMOTE isi extinde acoperirea la metrou

COSMOTE Romania a anuntat extinderea acoperirii de voce si date, oferind servicii de comunicatii mobile pentru toata reteaua de metrou din Bucuresti.

UPC isi lanseaza noul portofoliu

UPC Romania a anuntat lansarea noului portofoliu, care introduce premiere la nivel de produse, dar si optiuni de customizare. Potrivit companiei, noul portofoliu de produse si servicii consolideaza pozitia UPC pe doua segmente cheie: Internet, unde compania lanseaza serviciul cu viteza de download de pana la 150 Mbps, si televiziune digitala, odata cu introducerea de canale HD in toate abonamentele. Un al treilea pilon din noul portofoliu il reprezinta optiunile de customizare pe care clientii UPC le au la dispozitie.

GTS releases its improved Virtual Hosting product

GTS Central Europe (GTS), provider of integrated telecommunications and IaaS services in CEE, has introduced GTS Virtual Hosting, its newly enhanced, cloud based product suite.

COSMOTE castiga spectru nou si isi reinnoieste licenta existenta

In urma licitatiei pentru spectru derulata de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), incheiata pe 24 septembrie 2012, COSMOTE Romania anunta ca isi reinnoieste licenta detinuta in prezent in benzile de 900 MHz si 1800 MHz si ca a achizitionat spectru suplimentar in benzile de 800 MHz, 1800 si 2600 MHz. Noile licente devin valide incepand cu 6 aprilie 2014 si vor fi disponibile pentru o perioada de 15 ani.

Cosmote incurajeaza clientii sa recicleze telefoanele mobile vechi

COSMOTE Romania estimeaza ca clientii din Romania isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator.

EISA premiaza modelul HTC One S

Producatorul global de smartphone-uri HTC Corporation a anuntat ca terminalul HTC One S a fost numit European Social Media Phone of 2012-2013 de catre European Imaging and Sound Association (EISA).

Aniversare pentru Dolce Sport

Dolce Sport, canalul de televiziune tematic al Romtelecom, a implinit pe 13 august 2012 doi ani de la prima transmisiune din studiourile proprii. Potrivit companiei, in aceasta perioada au fost oferite 18.480 de ore de emisie, 4.380 de ore de transmisiuni live, dar si 250 de meciuri din UEFA Champions League, cinci campionate mondiale si sase europene.

Toshiba analizeaza obiceiurile cumparatorilor din Romania

Aproape 90% dintre romani au cel putin doua televizoare in casa, potrivit unui studiu realizat de TNS Pentor si solicitat de Toshiba, pentru a analiza felul in care clientii din Romania cumpara televizoare. Numarul acestora este semnificativ mai ales in randul celor cu venituri familiale mai ridicate (cel putin 2.000 lei), iar cele mai intalnite tipuri de TV-uri sunt cele de tip CRT (54%) si LCD (28%).

Canon lanseaza noi imprimante compacte PIXMA All-In-One

Canon a anuntat lansarea a patru noi imprimante compacte PIXMA All-In-One, oprimizate pentru imprimarea direct de pe un website atat a documentelor, cat si a imaginilor la calitate de laborator foto.

Alcedo si Caussade Semences Est Europa au ales Socrate ERP

Distribuitorul de produse pentru protectia plantelor Alcedo si Caussade Semences Est Europa, ameliator, producator si distribuitor de seminte pentru cultura mare si plante furajere, au decis implementarea si utilizarea sistemelor ERP Socrate dezvoltate de BITSoftware pentru a-si mentine si consolida pozitiile pe piata.

European organizations see potential in converged systems

European IT organizations are set to revolutionize the way they deploy, run, and manage IT infrastructure, as seen in the recent 2012 European Storage Survey from International Data Corporation (IDC). While focusing on European enterprise storage, the survey also provides insight into private cloud and converged system deployment trends in several large European countries.

Smartphone demand drives mobile phone market

Worldwide mobile phone market grew one per cent year-on-year in the second quarter of 2012, as Samsung and Apple shipped almost half of the world's smartphones. According to the International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, vendors shipped 406.0 million units in the second quarter of 2012 compared to 401.8 million units in the same period of 2011.

Toshiba extinde programul pentru partenerii de vanzari

Programul pentru Partenerii de Vanzari Autorizati Toshiba, care a inceput in Polonia, se extinde si spre celelalte piete din regiune. Potrivit companiei, Toshiba Partner urmeaza sa devina platforma principala de partajare a informatiilor si experientei dintre Toshiba si canalele de distributie.

Assa Abloy isi dezvolta acuratetea stocurilor cu ajutorul Novensys

Assa Abloy a anuntat atingerea unui procent de 90% in ceea ce priveste acuratetea stocurilor de productie ca urmare a implementarii realizate de Novensys in 2011 a solutiei AX Anywhere.

MicroStrategy lanseaza noua versiune a platformei sale de business intelligence

MicroStrategy, furnizor independent de solutii de Business Intelligence, a lansat ultima versiune a platformei sale de business intelligence, MicroStrategy 9.3.

GTS delivers voice services and international VPN service for Penzias

GTS Central Europe (GTS) will build a VPN in Poland, Romania and Hungary and deliver voice services for Penzias, an English company managing telecommunication systems for office buildings.