Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Afacerile Altex s-au diminuat cu 49%

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 180 milioane de euro, in scadere cu 49% fata de 2008, iar estimarile initiale prevad stagnarea afacerilor in 2010.

Digital Cable Systems lanseaza televiziunea digitala

Digital Cable Systems, jucator important de pe piata autohtona de telecomunicatii, a anuntat ca va lansa in luna martie serviciul de televiziune digitala, disponibil utilizatorilor rezidentiali prin AKTA, divizia companiei orientata catre segmentul consumer.

Cu lupa pe monitoarele angajatilor

Cele opt ore petrecute in fata unui calculator la serviciu implica, de cele mai multe ori, nu doar activitatea prevazuta in fisa de post, ci si utilizarea messengerului, a site-urilor de socializare sau cititul presei online. In aceste conditii, tot mai multi manageri aleg sa monitorizeze, printr-o serie de aplicatii, activitatea online a personalului, cu scopul de a eficientiza activitatea si a reduce costurile.

Operatorii de telefonie mobila fac bilantul unui an dificil

Pe fondul recesiunii economice, a reglementarilor, dar si a competetiei din ce in ce mai acerbe, veniturile primilor doi operatori de telefonie au scazut in primele noua luni ale lui 2009, exceptie facand Cosmote, veniturile caruia au urcat cu 52,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Kaspersky Romania vizeaza prima pozitie pe piata solutiilor de securitate

Kaspersky Lab Romania, reprezentanta locala a producatorului rus de solutii de securitate informatica, isi propune sa ajunga liderul pietei in urmatorii doi-trei ani, potrivit lui Teodor Cimpoesu, country manager Kaspersky Romania si Bulgaria.