Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote anunta rezultate pozitive pentru primul trimestru

2608 afisari
Cosmote Romania a raportat o crestere semnificativa a EBITDA in primul trimestru din 2011, pastrand o evolutie stabila in ceea ce priveste veniturile. Mai mult decat atat, compania a precizat ca a reusit sa-si creasca baza de clienti business cu 10%.
La sfarsitul lunii martie 2011, numarul total de clienti a atins 6,6 milioane (incluzand clientii Zapp), in timp ce baza de abonati a crescut pana la 22,4%, de la 21% in aceeasi perioada a anului anterior, ca urmare a cresterii pe segmentul de business.  
EBITDA a crescut cu 171,2% comparativ cu trimestrul 1 2010, aratand imbunatatiri importante la nivel operational, ca urmare a integrarii eficiente a Zapp. Veniturile totale in primul trimestru al 2011 au atins valoarea de 107,3 milioane de euro, in timp ce marja EBITDA s-a mentinut la 16,7%, inregistrand o crestere de 11 puncte comparativ cu anul anterior. ARPU pentru primul trimestru al 2011 a crescut cu 6%, pana la 4,78 euro, de la 4,51 euro in T1 2010, in special datorita introducerii unor oferte competitive si relevante pe piata.  
“Cosmote Romania a avut un inceput foarte bun si promitator in 2011. Compania si-a crescut profitabilitatea EBITDA semnificativ, reusind sa mentina o performanta constanta in ceea priveste cota de piata din venituri. Mai mult, cresterea de 10% pe segmentul corporate consolideaza prezenta companiei pe piata si marcheaza o crestere importanta  in cadrul unui segment foarte important pentru companie. In urmatoarele luni, vom continua sa investim in toate directiile strategice ale companiei, oferindu-le clientilor nostri cele mai avantajoase oferte din punct de vedere calitate-pret, alaturi de tehnologii de ultima generatie”, a declarat Konstantinos Apostolou, Chief Financial Officer COSMOTE Romania.  
Cu o cota de piata de aproximativ 24% si oferind cu succes servicii 3G la cele mai mari viteze de pe piata, compania intentioneaza sa se concentreze pe extinderea prezentei pe segmentele broadband si corporate.
Citeşte mai multe despre: Cosmote

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza