Links Sitemap Business Linker Sitemap

SIVECO Romania castiga aur la eLearning Awards 2010

2570 afisari
SIVECO Romania a triumfat la Londra, la prestigioasa competitie eLearning Awards, unde a castigat Medalia de Aur pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI).
Distinctia a fost castigata la categoria "Best e-learning project securing widespread adoption", in care au intrat in concurenta directa numele mari ale eLearningului mondial. 
"Este cu siguranta o mare onoare pentru noi dar si o foarte placuta surpriza sa fim castigatorii acestei competitii de maxima anvergura. Noi avem convingerea ca Sistemul Educational Informatizat este cel mai mare proiect realizat in tara noastra in domeniul eLearning, cu un impact major asupra educatiei. Fara falsa modestie, nu suntem, de altfel, la primul premiu international mare: in 2005, AeL, solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO , a primit primul World Summit Award obtinut vreodata de o companie romaneasca. Suntem insa extrem de mandri cand numele cele mai importante din domeniu reconfirma acest lucru, inca o data, de la cel mai inalt nivel de exigenta si competenta. Acest premiu este cu atat mai important cu cat se stie cat de avansata si de concurentiala este piata de eLearning in Marea Britanie si cat de drastic se face evaluarea proiectelor in aceasta competitie, de catre un juriu international de experti recunoscut pentru exigenta si obiectivitate. De altfel, cred ca surpriza a fost uriasa si pentru marile companii cu care am concurat si care s-au vazut devansate de o firma din Estul Europei. Suntem cu adevarat extraordinar de fericiti pentru aceasta realizare", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.  
La nivel international, SEI a mai primit trofee si in alte mari competitii precum World Summit Award, European eGovernment Awards, European IT Excellence Awards, International Project Management Association, eEurope Awards for eGovernment.  
"Reusita obtinuta in Anglia apartine unei echipe de AUR. Produsele noastre AeL, AeL eContent, AeL eServices sunt adoptate pe scara larga si au generat valoare pentru intreaga societate romanesca. Ele sunt motorul unor proiecte de imensa popularitate precum Conferinta Nationala de Invatamant Virtual, IntelTeach, Cupa SIVECO, Scoala de Vara SIVECO, Cursurile Caselor Corpului Didactic, forum.edu.ro, patrunzand in institutiile de educatie, generand performanta exact in zona in care este cel mai eficient asimilata", a declarat Radu Jugureanu, Director Departament AeL Educational Content, SIVECO Romania.  
La randul sau, Florin Ilia, Vicepresedinte Comercial, SIVECO Romania, a declarat: "Este un premiu cu adevarat fantastic, binemeritat, pentru un proiect complex, dificil, care influenteaza decisiv procesul educational in Romania, Moldova, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Maroc. Acesta este de altfel si explicatia primirii premiului - nivelul ridicat de asimilare si raspandire in randul utilizatorilor directi".  Citeşte mai multe despre: SIVECO Romania,   eLearning Awards

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza