Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vodafone lanseaza noua aplicatie pentru mobil Facebook

2760 afisari
Vodafone Romania, in parteneriat cu Facebook, ofera utilizatorilor sai o noua modalitate de a fi conectati cu prietenii, printr-o aplicatie Facebook dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java.
Atat aplicatia, cat si traficul de date, sunt oferite gratuit utilizatorilor Vodafone , promotional, pana la data de 18 aprilie.
“Dupa lansarea Opera Mini Vodafone, menita sa imbunatateasca viteza de navigare si experienta oferita de terminalele non-smartphone, suntem incantati sa oferim utilizatorilor de terminale mai putin performante o noua aplicatie gratuita, care optimizeaza navigarea pe Facebook. Numarul utilizatorilor Vodafone care folosesc telefonul mobil pentru a accesa Facebook s-a dublat in ultimele sase luni, iar una dintre prioritatile noastre este sa oferim cea mai buna experienta de navigare pe Internet, pentru toti utilizatorii nostri, indiferent de tipul terminalului folosit. De asemenea, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferim traficul de date gratuit in cadrul aplicatiei, pentru urmatoarele trei luni”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer al Vodafone Romania. 
“Dorim intotdeauna sa lucram cu operatori inovatori, pentru a permite utilizatorilor sa aiba un acces facil la Facebook, de oriunde”, a declarat la randul sau Henri Moissinac, Head of Mobile Business, Facebook. “Prin colaborarea cu Vodafone Romania, suntem incantati sa oferim inca o metoda prin care oamenii pot fi conectati cu prietenii si familia prin Facebook si sa aducem utilizatorilor de terminale non-smartphone o experienta de calitate si o viteza superioara, printr-o aplicatie accesibila”.
Citeşte mai multe despre: Vodafone Romania, Facebook

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza