Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Kaspersky Lab lansează o nouă versiune de Kaspersky Security for Windows Server

Kaspersky Lab a anunțat noua versiune a aplicației Kaspersky Security for Windows Server, dezvoltată special pentru serverele companiilor.

Platforma MasterCard Digital Enablement Service propulsează creșterea tranzacțiilor digitale securizate la nivel european

Adopția plăților digitale continuă să crească la nivel global, MasterCard prognozând că, până în 2020, 38% din totalul plăților realizate la nivel european vor fi digitale.

Kaspersky Lab prezintă noul Kaspersky Total Security multi-device cu protecție îmbunătățită pentru copii

Kaspersky Lab anunță noua versiune pentru Kaspersky Total Security multi-device. Datorită integrării soluției Kaspersky Safe Kids, în afară de a proteja informațiile confidențiale ale utilizatorilor, noul produs le va permite părinților să monitorizeze mai bine activitatea online a copiilor lor și locul unde se află la un moment dat.

Kaspersky Lab primește certificarea ISO 9001:2015 pentru customer support

Kaspersky Lab anunță că echipa sa de Global Support a primit certificarea ISO 9001:2015. Compania este una dintre primele certificate în noua versiune a standardului, care este cea mai recunoscută certificare de management al calității, din toată lumea.

Clienţii Xerox şi Infrasoft beneficiază de soluţia de management al documentelor Documenta DMS

Xerox România a semnat un parteneriat cu Infrasoft, liderul pieţei locale privind soluţiile de stocare, arhivare şi management al datelor şi documentelor, pentru a oferi clienţilor soluția Documenta DMS.

Un studiu al companiei Xerox indică faptul că sub 10% din procesele de business vor mai fi pe hârtie până în anul 2018

Un studiu Xerox, care a inclus 600 de experți IT din companii mari din Europa de Vest și America de Nord, arată că digitalizarea companiilor este inevitabilă, dar, în prezent, există mai multe discuții decât acțiuni concrete în această privință.

Brother lansează în premieră o gamă laser monocrom performantă

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală prima gamă profesională de echipamente laser monocrom dedicată companiilor cu volume mari de imprimare, care au ca obiective creșterea productivității, eficientizarea costurilor și un nivel ridicat de securitate a datelor

Laurențiu Trocan este noul Country Manager al D-Link România

D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager în Romania, îincepând cu 1 martie 2016. Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 2014, dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru consumatorii individuali.

Telekom Romania anunţă investiţii accelerate în 2016

Telekom Romania anunţă priorităţile strategice pentru anul 2016, care se vor concentra pe asigurarea celei mai bune experienţe pentru clienţi, prin tehnologii avansate, produse şi servicii inovatoare şi noi standarde în relaţia cu clienţii.În 2016 Telekom Romania a planificat investiţii de peste 180 milioane de euro,

Perfomanţa Telekom Romania se menţine stabilă în 2015

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications raportează continuarea planului de investiții în T4 2015, cea mai mare parte a acestora concentrându-se asupra extinderii rețelelor FTTH, 3G și 4G.

Kaspersky Lab contribuie la întreruperea activității Grupului Lazarus

Kaspersky Lab, alături de Novetta și alți parteneri din industria IT, își anunță contribuția la operațiunea Blockbuster. Obiectivul operațiunii este să întrerupă activitatea grupului Lazarus, o entitate foarte periculoasă, responsabilă de ștergeri de date, precum și de operațiuni convenționale de spionaj cibernetic împotriva a numeroase companii din toată lumea.

Kaspersky Lab apreciază că utilizatorii a peste 30 de aplicații bancare și de plată din sistemul Android sunt în pericol

Echipa de cercetare anti-malware Kaspersky Lab a descoperit unul dintre cei mai periculoși troieni bancari pentru dispozitive cu Android. Programul malware Acecard este capabil să atace utilizatorii unui număr de aproximativ 50 de aplicații financiare și de servicii și să evite măsurile de securitate Google Play.

Telekom Romania oferă clienților noile telefoane inteligente de la Samsung

Telekom Romania a anunțat că noile telefoane inteligente Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi disponibile atât la precomandă, cât și în magazinele companiei din toată țara.

Kaspersky Lab rămâne printre liderii din Cadranul Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint

Compania Kaspersky Lab a fost inclusă în categoria Liderilor în ediția 2016 a Cadranului Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms).
Kaspersky Lab demască grupul Poseidon ca producător de malware pentru companii

Kaspersky Lab demască grupul Poseidon ca producător de malware pentru companii

Echipa de cercetare de la Kaspersky Lab, GReAT (Global Research and Analysis Team), a anunțat descoperirea grupului Poseidon, un actor cu tehnici avansate în peisajul amenințărilor cibernetice, implicat în acțiuni de spionaj cibernetic cel puțin din anul 2005.

Epson îşi prezintă noutățile la Integrated Systems Europe (ISE) 2016

Epson prezintă două noi game de proiectoare instalabile şi primul proiector laser 3LCD de 25.000 lm.

Kaspersky Lab analizează platforma de malware Adwind

Echipa de cercetare a Kaspersky Lab, GReAT (Global Research and Analysis Team), a publicat o amplă cercetare despre Adwind Remote Aceess Tool (RAT), un program malware funcțional pe mai multe platforme, denumit și AlienSpy, Frutas, Unrecom. Sockrat, JSocket și JRat.

Kaspersky Lab avertizează că băncile se confruntă cu noi atacuri

La un an după ce Kaspersky Lab a avertizat că infractorii cibernetici vor începe să adopte, pentru a jefui bănci, instrumentele și tacticile folosite inițial de grupările APT (Advanced Persistent Threats) cu sprijin statal, compania a confirmat revenirea Carbanak sub denumirea Carbanak 2.0
Bogdan Pismicenco va coordona segmentul B2B al Kaspersky Lab din trei țări

Bogdan Pismicenco va coordona segmentul B2B al Kaspersky Lab din trei țări

Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager la Kaspersky Lab, este, din acest an, responsabil de coordonarea segmentului de business din trei țări din regiune: România, Bulgaria și Republica Moldova. Biroul Kaspersky Lab din România va coordona și operațiunile B2B din Republica Moldova, pe lângă cele din România și Bulgaria.

Epson lansează noua serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni

Epson lansează cea mai nouă serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni pentru semnalistică. Astfel, potrivit companiei, noua serie SC-S oferă posibilitatea de a tipări aplicații de semnalistică şi afișaje aspectuoase, care atrag atenţia.