Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Telekom Romania, Cisco şi Webhit oferă şcolilor şi liceelor soluţii digitale dedicate pentru creşterea performanţelor elevilor

Telekom Romania, Cisco şi Webhit susţin creşterea nivelului educaţional în România şi oferă tehnologii moderne pentru un învăţămant performant în 36 de şcoli şi licee din ţară.

Kaspersky Lab descoperă probleme de securitate în sistemele inteligente de monitorizare a traficului

În încercarea de a descoperi ce probleme de securitate ar putea exista în rețeaua de transport a unui oraș inteligent și a oferi recomandări despre cum pot fi remediate acestea, un expert GReAT (Global Research and Analysis Team) de la Kaspersky Lab a derulat un experiment privind senzorii rutieri ce colectează informații din traficul urban. În urma cercetării, Kaspersky Lab a demonstrat că informațiile adunate și procesate de acești senzori pot fi grav afectate.

Kaspersky Lab prezintă o soluție de securitate cibernetică pentru sistemele industriale

Kaspersky Lab lansează o soluție specializată pentru protecția infrastructurii critice și a facilităților industriale, Kaspersky Industrial CyberSecurity. Soluția se adresează companiilor care trebuie să fie pregătite în cazul pericolelor cibernetice industriale și să mențină continuitatea și integritatea proceselor tehnologice în medii industriale.

Kaspersky Lab anunță că o companie din trei nu cunoaște avantajele soluțiilor de securitate pentru dispozitive virtuale

În urma unui sondaj Kaspersky Lab, a rezultat că aproximativ trei sferturi (73%) dintre companii se bazează pe soluții de securitate endpoint clasice pentru a-și proteja dispozitivele virtuale, ceea ce ar putea duce la performanțe scăzute în activitate și pune o presiune excesivă pe sistemele lor. O treime dintre companii (34%) nu știu că există produse de securitate specializate.

Kaspersky Lab lansează o nouă versiune de Kaspersky Security for Windows Server

Kaspersky Lab a anunțat noua versiune a aplicației Kaspersky Security for Windows Server, dezvoltată special pentru serverele companiilor.

Platforma MasterCard Digital Enablement Service propulsează creșterea tranzacțiilor digitale securizate la nivel european

Adopția plăților digitale continuă să crească la nivel global, MasterCard prognozând că, până în 2020, 38% din totalul plăților realizate la nivel european vor fi digitale.

Kaspersky Lab prezintă noul Kaspersky Total Security multi-device cu protecție îmbunătățită pentru copii

Kaspersky Lab anunță noua versiune pentru Kaspersky Total Security multi-device. Datorită integrării soluției Kaspersky Safe Kids, în afară de a proteja informațiile confidențiale ale utilizatorilor, noul produs le va permite părinților să monitorizeze mai bine activitatea online a copiilor lor și locul unde se află la un moment dat.

Kaspersky Lab primește certificarea ISO 9001:2015 pentru customer support

Kaspersky Lab anunță că echipa sa de Global Support a primit certificarea ISO 9001:2015. Compania este una dintre primele certificate în noua versiune a standardului, care este cea mai recunoscută certificare de management al calității, din toată lumea.

Clienţii Xerox şi Infrasoft beneficiază de soluţia de management al documentelor Documenta DMS

Xerox România a semnat un parteneriat cu Infrasoft, liderul pieţei locale privind soluţiile de stocare, arhivare şi management al datelor şi documentelor, pentru a oferi clienţilor soluția Documenta DMS.

Un studiu al companiei Xerox indică faptul că sub 10% din procesele de business vor mai fi pe hârtie până în anul 2018

Un studiu Xerox, care a inclus 600 de experți IT din companii mari din Europa de Vest și America de Nord, arată că digitalizarea companiilor este inevitabilă, dar, în prezent, există mai multe discuții decât acțiuni concrete în această privință.

Brother lansează în premieră o gamă laser monocrom performantă

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală prima gamă profesională de echipamente laser monocrom dedicată companiilor cu volume mari de imprimare, care au ca obiective creșterea productivității, eficientizarea costurilor și un nivel ridicat de securitate a datelor

Laurențiu Trocan este noul Country Manager al D-Link România

D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager în Romania, îincepând cu 1 martie 2016. Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 2014, dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru consumatorii individuali.

Telekom Romania anunţă investiţii accelerate în 2016

Telekom Romania anunţă priorităţile strategice pentru anul 2016, care se vor concentra pe asigurarea celei mai bune experienţe pentru clienţi, prin tehnologii avansate, produse şi servicii inovatoare şi noi standarde în relaţia cu clienţii.În 2016 Telekom Romania a planificat investiţii de peste 180 milioane de euro,

Perfomanţa Telekom Romania se menţine stabilă în 2015

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications raportează continuarea planului de investiții în T4 2015, cea mai mare parte a acestora concentrându-se asupra extinderii rețelelor FTTH, 3G și 4G.

Kaspersky Lab contribuie la întreruperea activității Grupului Lazarus

Kaspersky Lab, alături de Novetta și alți parteneri din industria IT, își anunță contribuția la operațiunea Blockbuster. Obiectivul operațiunii este să întrerupă activitatea grupului Lazarus, o entitate foarte periculoasă, responsabilă de ștergeri de date, precum și de operațiuni convenționale de spionaj cibernetic împotriva a numeroase companii din toată lumea.

Kaspersky Lab apreciază că utilizatorii a peste 30 de aplicații bancare și de plată din sistemul Android sunt în pericol

Echipa de cercetare anti-malware Kaspersky Lab a descoperit unul dintre cei mai periculoși troieni bancari pentru dispozitive cu Android. Programul malware Acecard este capabil să atace utilizatorii unui număr de aproximativ 50 de aplicații financiare și de servicii și să evite măsurile de securitate Google Play.

Telekom Romania oferă clienților noile telefoane inteligente de la Samsung

Telekom Romania a anunțat că noile telefoane inteligente Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi disponibile atât la precomandă, cât și în magazinele companiei din toată țara.

Kaspersky Lab rămâne printre liderii din Cadranul Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint

Compania Kaspersky Lab a fost inclusă în categoria Liderilor în ediția 2016 a Cadranului Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms).
Kaspersky Lab demască grupul Poseidon ca producător de malware pentru companii

Kaspersky Lab demască grupul Poseidon ca producător de malware pentru companii

Echipa de cercetare de la Kaspersky Lab, GReAT (Global Research and Analysis Team), a anunțat descoperirea grupului Poseidon, un actor cu tehnici avansate în peisajul amenințărilor cibernetice, implicat în acțiuni de spionaj cibernetic cel puțin din anul 2005.

Epson îşi prezintă noutățile la Integrated Systems Europe (ISE) 2016

Epson prezintă două noi game de proiectoare instalabile şi primul proiector laser 3LCD de 25.000 lm.