Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote ofera o noua extraoptiune pentru clientii prepaid

3042 afisari
Cosmote Romania a lansat extraoptiunea 3.000, o noua oferta pentru clientii sai prepaid. Astfel, potrivit companiei, extraopţiunea 3.000 le ofera utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce si video si de SMS, mii de minute in retea pentru apeluri video si de voce, mii de SMS-uri si MMS-uri in retea, zeci de minute nationale si internationale, SMS-uri nationale si altele.
Compania a mai precizat ca aceasta extraoptiune este disponibila la activare pentru sase euro credit. Din cea de-a doua luna, clientii care opteaza pentru aceasta extraoptiune platesc doar cinci euro credit la reactivare, iar extraoptiunea poate fi activata o data pe luna.  
“Ne-am lansat pe aceasta piata cu scopul de a face comunicare accesibila pentru toti romanii. De atunci ne-am concentrat in mod constant pe dezvoltarea portofoliului de produse si servicii cu scopul de a oferi cele mai relevante oferte, cu cel mai bun raport calitate-pret. Noua extraoptiune le ofera clientilor un pachet nou si avantajos ce imbina beneficii de voce, video si text, dar si minute gratuite catre Romtelecom. Aceasta este in prezent singura oferta prepaid “full option” care combina toate aceste beneficii intr-un singur pachet”, a declarat Gabriel Ionita,  Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza