Links Sitemap Business Linker Sitemap

HTC lanseaza HTC Desire HD

2379 afisari
HTC Corporation, producator global de smartphone-uri, a lansat in Romania noul HTC Desire HD, telefon dezvoltat pe platforma Android. Potrivit companiei, HTC Sense introduce multe inovatii importante, intre care o selectie de servicii conectate care pot fi gasite pe HTCSense.com.
”Abordarea holistică prin care imbunatatim si simplificam experienta utilizarii telefonului mobil ne-a determinat sa extindem serviciile conectate HTC prin noul HTCSense.com. Acum, utilizatorii telefonului HTC Desire HD au certitudinea ca informatiile salvate pe telefon sunt in siguranta, pot fi administrate mai usor, iar eventualitatea pierderii terminalului nu mai trebuie sa ii sperie, in conditiile in care continutul telefonului poate fi blocat sau chiar sters, de la distantă”, a declarat Nikitas Glykas, Director Regional al HTC Europa de Sud Est si Orientul Mijlociu.  
HTC Sense ofera o serie de facilitati care imbunatatesc modul in care utilizatorii capteaza, creaza si acceseaza continutul multimedia. Prin intermediul camerei foto utilizatorii pot inregistra clipuri HD sau pot captura si edita imagini cu diverse efecte ale camerei. Cu HTC Locations se ofera o experienta noua si diferentiata a hartilor online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fara intarzieri din cauza descarcarii si fara sa presupuna tarife de roaming mobil.
HTC Sense pe HTC Desire HD implementeaza tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance), care permite utilizatorilor sa transmita wireless continutul stocat pe telefon, astfel incat sa fie vizionat pe un televizor compatibil cu acest standard.  
De asemenea, cu noul serviciu HTCSense.com utilizatorii pot sa-si administreze simplu experienta mobila de pe telefonul HTC sau de pe calculatorul personal.  Citeşte mai multe despre: HTC Corporation, HTC Desire HD, HTC Sense

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza