Links Sitemap Business Linker Sitemap

Romtelecom semneaza preluarea Digital Cable Systems

3599 afisari
Digital Cable Systems S.A. a anuntat semnarea cu Romtelecom a contractului pentru vanzarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit. Potrivit companiei, pretul total al tranzactiei se va stabili in functie de numarul de clienti efectiv preluati.
Partile au notificat de asemenea Consiliul Concurentei privind aceasta preluare pe baza contractului semnat, iar preluarea clientilor va incepe dupa obtinerea avizului.
Infiintat in 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, grupul DCS este un important furnizor de servicii de telecomunicatii de pe piata autohtona. Compania ofera servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, solutii de transmisiuni date si acces Internet, precum si telefonie fixa, atat pe segmentul business cat si pe cel al clientilor rezidentiali.  
Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA – adresat in exclusivitate consumatorilor individuali, si Dial Telecom – pe segmentul business. AKTA furnizeaza servicii triple-play prin cablu (TV/ Internet/ Telefonie), precum si televiziune prin satelit direct-to-home (DTH). Dial Telecom este prezenta pe piata de telecomunicatii incepand cu anul 2001, ca subsidiara a Dial Telecom Cehia, fiind apoi preluata, in 2007, de grupul Digital Cable Systems. In prezent, Dial Telecom este operatorul preferat de companii pentru servicii integrate de comunicatii electronice: telefonie fixa, acces Internet, solutii de date si colocare servere.  
S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza