Links Sitemap Business Linker Sitemap

Toshiba lanseaza primul e-book regional

2674 afisari
Toshiba a anuntat lansarea primului e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piata globala.
Cu aceasta ocazie, Toshiba isi invita fanii de pe paginile regionale de Facebook sa scrie despre prima experienta cu laptopul sau calculatorul, pana la data de 1 decembrie.  
“Am creat primul laptop pentru piata globala acum 25 de ani si astazi putem spune ca acel vis s-a tranformat in istorie. Continuam sa celebram aniversarea a 25 de ani prin crearea unui e-book regional, scris de fanii nostri de pe Facebook din sapte tari si astfel, in acest mod, fiecare utilizator are sansa de a ne spune povestea sa despre prima experienta cu laptopul sau calculatorul”, a declarat Deborah Scharnhoop, Coordonator Marketing Toshiba, Sud-Estul Europei si Israel.  
Concursul se va desfasura in Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Romania, Serbia si Slovenia. Pentru a putea participa, utilizatorii romani trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook Toshiba Romania. Potrivit companiei, premiul cel mare, acordat celei mai bune povesti din fiecare tara, va fi un Folio 100.  
In plus, 25 de povesti din fiecare tara vor fi selectate si incluse in e-book-ul regional. Povestile vor fi prezentate in toate cele sapte limbi, dar vor fi traduse si in engleza. Cartea va putea fi accesată pe www.issuu.com.  Citeşte mai multe despre: Toshiba

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza