Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote lanseaza Frog

2575 afisari
Cosmote Romania a anuntat lansarea unui nou brand, compania precizand ca noua cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor si nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce si servicii cu valoare adaugata.
“Frog a fost conceput pentru tinerii moderni si activi, care folosesc telefonul mobil ca pe un portal de comunicare si divertisment si care apreciaza o soluţie de comunicare inteligenta. Pe langa ofertele de voce si text, acestia primesc beneficii atractive si interesante, care le fac viaţa mai usoara, mai placuta. Cu Cartela Frog, oferim clienţilor nostri, în premiera pentru piaţa de telecom din Romania, un pachet atractiv de comunicare, respectand-ne promisiunea de a oferi cele mai relevante soluţii de comunicare, într-un mod accesibil. Iar acesta este doar începutul. Sub umbrela Frog vor mai fi lansate multe alte surprize incitante.” a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare, Cosmote Romania.
Cartela Frog este activata cu o reincarcare de cel putin patru euro. Prin intermediul Cartelei Frog, utilizatorii pot beneficia de un bonus de 48 de euro (un euro bonus/ luna pentru o perioada de 48 de luni, primit la prima reincarcare de minim patru euro, in cadrul lunii respective).
Odata ce Cartela Frog este achizitionata, utilizatorii pot activa extraoptiunea care ofera solutii avansate de comunicare, într-un singur pachet. Astfel, cu extraoptiunea Frog, clientii vor beneficia de servicii cu valoare adaugata cum ar fi navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului web'n'walk, 15 MMS-uri incluse catre utilizatorii Frog si Cosmote, notificari gratuite atat de la cat si catre Twitter, serviciul Muziton. Costul extraopţiunii este de sase euro.
De asemenea, pentru utilizatorii Frog a fost creat un nou serviciu gratuit, astfel acestia vor putea verifica daca un anumit numar de telefon aparţine Cartelei Frog.  Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania, Frog

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza