Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Pierderile estimate la 2,7 miliarde de dolari, în creştere cu 34% faţă de anul 2013, în urma fraudelor cibernetice

Pierderile estimate la 2,7 miliarde de dolari, în creştere cu 34% faţă de anul 2013, în urma fraudelor cibernetice

Mircea Bozga, PwC: Numărul incidentelor detectate este direct proporţional cu investiţiile companiilor în securitatea cibernetică "Scăderea numărului acestora la nivelul micilor companii sugerează că există tot mai multe breşe de securitate neidentificate"
DOMO Retail deschide la Giurgiu al doilea magazin Pop-Up

DOMO Retail deschide la Giurgiu al doilea magazin Pop-Up

Retailerul electroIT DOMO anunță redeschiderea, începând cu data de 6 februarie, a magazinului său din Giurgiu, dezvoltat acum într-un concept nou numit Domo Pop-Up. O premieră în România, conceptul oferă clienților cea mai nouă tehnologie IT&C și posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi la domiciliu în decurs de 24 de ore.

Elian Solutions vizează extinderea portofoliului cu 20 de clienți

Elian Solutions, implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV, are în vedere pentru acest an extinderea portofoliului cu 20 de clienți noi, precum și introducerea în ofertă a celui de-al doilea sistem ERP - Microsoft Dynamics AX.

Mulți utilizatori nu își recuperează integral banii pierduți în urma fraudelor cibernetice

Conform rezultatelor unui studiu Kaspersky Lab și B2B International, aproape jumătate dintre respondenții care au pierdut bani în tranzacții online frauduloase nu și-au recăpătat integral sumele de bani furate. Astfel, Kaspersky Lab sfătuiește utilizatorii să își securizeze toate tranzacțiile online.

Evernote şi Deutsche Telekom extind parteneriatul

Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa începând cu luna ianuarie.

Serviciile Telekom Romania sunt disponibile în rețeaua Domo

Telekom Romania și Domo au anunțat că începând din această lună 12 magazine Domo găzduiesc un stand Telekom Romania, amplasat în zona de produse audio-video și IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfătui clienții despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

Wizrom analizează aşteptările mediului de afaceri în privinţa furnizorilor de software

Furnizorii de software vor trebui să facă eforturi mult mai mari în 2015 pentru a conserva valoarea pieţei de software în condiţiile în care companiile, forţate de mediul concurenţial şi contextul fiscal, încearcă să facă mult mai multe, dar cu bani mai puţini.

mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

mobuy powered by Vodafone, o platformă complexă de mobile marketing din România, se relansează într-o nouă versiune cu un design actualizat, funcționalitati imbunatatite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte.

Încă din facultate, Cătălin Matei își petrecea mare parte din timp in laboratorul de informatica. Era în prima generație care beneficia de PS 2 și făcea trecerea de la Coral la personal computer și, tot atunci, a văzut prima rețea. Cu toate acestea, Cătălin Matei nu a lucrat de la început în IT. Dar a lucrat, totdeauna, în vânzări.

Philips S398 ajunge pe piaţa locală în oferta Digi Mobil şi Arsis

China Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi retaileri specializaţi.

Epson anunță lansarea Perfection V19

Epson anunță noul scanner Perfection V19 care oferă posibilitatea capturării, stocării și partajării de imagini și documente rapid și ușor. Noul model asigură o calitate superioară a imaginilor scanate, la o rezoluție de 4800 DPI, are un design elegant

Studiul Kaspersky Lab arată că utilizatorii evită serviciile de plată online din motive de securitate

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab în colaborare cu B2B International, 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au încredere în nivelul de siguranță al cumpărăturilor sau tranzacțiilor online, iar 38% dintre utilizatori ar opta pentru plăți electronice mai frecvent dacă ar avea certitudinea că sunt protejați de fraudele cibernetice. Potrivit cercetării, clienții nu au încredere în sistemele de plată online din motive de securitate.

Mio lansează Combo 5107 LM, dispozitivul GPS cu cameră video integrată

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală Combo 5107 LM, primul dispozitiv GPS Mio dotat cu o cameră video, care ghidează șoferii către destinațiile dorite și care le permite să înregistreze fiecare minut al călătoriilor lor.

Telekom Romania scoate la vânzare trei proprietăți din centrul Capitalei

Ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăți imobiliare, Telekom Romania Communications S.A. scoate la vânzare trei proprietăți din centrul Bucureștiului, și anume: Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem și proprietatea din strada Matei Millo, având un preț de pornire de 21.600.000 euro.
Samsung ALPHA este disponibil la precomandă la Telekom Romania

Samsung ALPHA este disponibil la precomandă la Telekom Romania

Telekom Romania anunță intrarea în portofoliul său de smartphone-uri a noului Samsung ALPHA. Potrivit compoaniei, telefonul este disponibil la precomandă.

Romtelecom anunță câștigătorii din România ai concursului internațional Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicația de facturare dezvoltată de Intelligent IT, este Cea mai bună aplicație din România din cadrul concursului internațional Business Wall of Fame. Aplicația, care va fi integrată în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovată, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, în valoare de până la 30.000 de euro.

Romtelecom și COSMOTE înregistrează rezultate pozitive

Romtelecom și COSMOTE România au anunțat rezultate financiare pozitive pentru T2 2014, încheiat la 30 iunie 2014, conform indicatorilor de performanță raportați de către OTE Group.

Xerox IJP2000 si iGen 150 au fost premiate la FESPA de Asociatia European Digital Press (EDP)

Imprimanta pentru formate mari Xerox IJP2000 si presa digitala iGen 150 au obtinut premii de la Asociatia European Digital Press (EDP), la cea de a opta editie a EDP Awards. Evenimentul a avut loc in cadrul uneia dintre cele mai importante expozitii de print digital din lume, FESPA Digital, care s-a desfasurat la Munchen, intre 20 si 23 mai.

COSMOTE introduce în portofoliul său telefonul Nokia X Dual SIM

COSMOTE România anunță că primul telefon Nokia cu acces la universul Android este disponibil în rețeaua de vânzări a companiei. Potrivit companiei, smartphone-ul X este un terminal cu preț din clasa medie, compatibil 3G, cu display touchscreen.

Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer, Orange Romania, has good reasons to be optimistic. He emphasizes that mobile Internet traffic went up 85 per cent in the third quarter of last year, compared to the same 2012 period, smartphone sales doubled, while tablet sales soared seven times over the same period. Up to 10-15 per cent of Orange's revenues have been invested in improving and developing the network every year, he says.