Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Wika a ales soluţia WizPro de la Wizrom pentru patru subsidiare

Wika a ales soluţia WizPro de la Wizrom pentru patru subsidiare

Wika, producătorul de instrumente de măsurare a temperaturii şi presiunii, a adoptat soluţia ERP WizPro de la Wizrom Software în patru ţări din Europa de sud-est: România, Bulgaria, Serbia şi Croaţia.

Romtelecom anunță rezultate pozitive

Romtelecom a anunțat că 2012 a fost un an de stabilitate financiară pentru companie, aceasta reușind să-și păstreze veniturile la un nivel stabil, ajungând la o cifră de afaceri de aproape 620 milioane Euro.

GTS Telecom reports 10 per cent EBITDA growth last year

GTS Telecom generated revenues of 20 million Euro and an EBITDA of five million Euro in 2012, representing a ten per cent hike on the year before. The company said the business results reflected its continued focus to expand and optimize the network and commitment to providing reliable and technically superior services for its clients.

COSMOTE lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid

COSMOTE România a lansat un nou serviciu online dedicat utilizatorilor prepaid pentru reîncărcarea oricărei cartele preplătite COSMOTE, fără a necesita un proces de înregistrare.

COSMOTE România lansează prima mini tabletă sub brand propriu

După ce a introdus recent în portofoliu COSMOTE My Tab, compania a lansat COSMOTE My mini Tab, un nou dispozitiv cu ecran tactil de 7 inci şi rezoluţie de 1024x600 pixeli cu 16 milioane de culori.

Novensys aduce pe piaţă imprimanta Zebra 105SLPlus

Novensys a anunţat că noua imprimantă Zebra 105SLPlus este disponibilă pe piaţa locală începând cu luna februarie. Potrivit companiei, Zebra 105SLPlus este destinată mediilor industriale, asigurând calitatea tipăririi etichetelor la viteză mare dar la un cost mic, având astfel impact pozitiv asupra productivităţii şi un cost total de deţinere (TCO) foarte mic.
COSMOTE România își dezvoltă rețeaua broadband

COSMOTE România își dezvoltă rețeaua broadband

COSMOTE România a prezentat cele mai recente dezvoltări aduse rețelei sale broadband, prin intermediul unei sesiuni demo live susținute în București. Compania se îndreaptă gradual către tehnologia 4G, primul pas în această direcţie fiind deja făcut, prin extinderea vitezei oferite de rețeaua de date până la 43,2 Mbps la nivel naţional.
COSMOTE România aduce pe piață prima tabletă sub brand propriu

COSMOTE România aduce pe piață prima tabletă sub brand propriu

COSMOTE România a anunțat lansarea primei tablete sub brand propriu, noul dispozitiv, ce beneficiază de un ecran de 9,7 inchi, fiind disponibil de la data de 15 februarie.
Sage țintește piața companiilor medii și mari din Europa

Sage țintește piața companiilor medii și mari din Europa

Grupul Sage a anunțat formarea unei noi organizații care îi va impulsiona creșterea pe segmentul companiilor medii și mari din Europa. Organizația, înființată în ianuarie 2013 și condusă de Christophe Letellier, va oferi companiilor medii și mari soluția de top Sage ERP X3* și alte soluții locale pentru acest segment.
Novensys se alătură programului Xerox High Tech Alliance

Novensys se alătură programului Xerox High Tech Alliance

Xerox România a anunțat încheierea unui nou parteneriat strategic cu furnizorul de soluții IT Novensys în cadrul programului High Tech Alliance.

HP lansează cinci noi produse cu ecran tactil

HP a anunțat lansarea pe piața din România a cinci noi produse cu ecran tactil. Cu un design atrăgător și caracteristici noi și dinamice, noile produse sunt disponibile începând din această iarnă, prin distribuitorii HP.
Xerox are un nou Strategic Alliances and Services Marketing Manager

Xerox are un nou Strategic Alliances and Services Marketing Manager

Mihai Codreanu a fost numit în funcţia de Strategic Alliances & Services Marketing Manager în cadrul Xerox România. În noua sa poziţie, acesta va fi responsabil de coordonarea activităţilor de Marketing şi Comunicare ale Xerox în România şi de dezvoltarea parteneriatelor strategice cu marii integratori din programul High Tech Alliance.

COSMOTE lansează primul smartphone cu procesor Intel

COSMOTE România şi-a îmbogăţit portofoliul cu un nou terminal. Disponibil exclusiv în magazinele COSMOTE şi Germanos, noul smartphone ZTE Grand X In este potrivit atât pentru afaceri, cât şi pentru divertisment, şi este primul smartphone cu procesor Intel disponibil comercial în România.

AROBS lansează aplicaţia TraficOK pentru iPhone şi iPad

TraficOK, serviciul naţional de date din trafic în timp real, disponibil on-line pe www.traficok.ro, se extinde şi pe terminale mobile prin intermediul celei mai noi aplicaţii de trafic pe platforma iOS.

Apple Faces Update With Destiny

Apple may have an upgrade problem. Now almost 30% below its all-time high, Apple's stock slid again Monday on news that the company cut orders for iPhone 5 components. While sales of Apple's latest smartphone are likely to best previous versions, it likely won't be by the same blowout margin some have come to expect.
Perpeton asigură securitatea serverelor

Perpeton asigură securitatea serverelor

În timp ce piața internațională este marcată de proiecte din ce în ce mai inovatoare inițiate de programatori români, o echipă de IT-iști din Satu Mare și-a îndreptat atenția spre o nișă puțin explorată în România: serviciile de securitate a serverelor.

Canon lansează noua soluţie MFP de format mare

Canon Europe anunţă lansarea soluţiei Canon imagePROGRAF MFP M40, sistem pentru un flux de lucru complet pentru imprimare, scanare, arhivare şi distribuţie de documente alb-negru şi color de format mare.

Novensys aduce pe piața locală tabletele Panasonic Toughpad FZ-G1 și JT-B1

Novensys a anunțat că tabletele Panasonic Toughpad FZ-G1 și Panasonic Toughpad JT-B1 sunt de acum disponibile în portofoliul său de produse hardware. Potrivit companiei, versiunile de 10,1 inch cu Windows 8 Pro și de 7 inch cu Android au fost special concepute pentru a satisface cererea crescută pentru tabletele ce utilizează cele mai recente funcționalități ce îmbunătățesc productivitatea angajaților.

Tjobs are trei nominalizări la premiile Europas ale TechCrunch

Tjobs a fost nominalizată la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, în cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate Oscarurile tehnologiei europene și organizate de TechCrunch, cea mai importantă publicație dedicată tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, în Berlin.
Wizrom estimeaza creşterea investiţiilor în software pentru controlul operaţional

Wizrom estimeaza creşterea investiţiilor în software pentru controlul operaţional

Procesele prin care companiile devin mai competitive au, de obicei, două etape majore, conform Wizrom Software. Astfel, potrivit companiei, în prima etapă managementul reduce costurile prin metode standard, iar în a doua, le optimizează cu ajutorul instrumentelor moderne, adică soluţii software.