Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Cosmote incurajeaza clientii sa recicleze telefoanele mobile vechi

COSMOTE Romania estimeaza ca clientii din Romania isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator.

EISA premiaza modelul HTC One S

Producatorul global de smartphone-uri HTC Corporation a anuntat ca terminalul HTC One S a fost numit European Social Media Phone of 2012-2013 de catre European Imaging and Sound Association (EISA).

Aniversare pentru Dolce Sport

Dolce Sport, canalul de televiziune tematic al Romtelecom, a implinit pe 13 august 2012 doi ani de la prima transmisiune din studiourile proprii. Potrivit companiei, in aceasta perioada au fost oferite 18.480 de ore de emisie, 4.380 de ore de transmisiuni live, dar si 250 de meciuri din UEFA Champions League, cinci campionate mondiale si sase europene.

Toshiba analizeaza obiceiurile cumparatorilor din Romania

Aproape 90% dintre romani au cel putin doua televizoare in casa, potrivit unui studiu realizat de TNS Pentor si solicitat de Toshiba, pentru a analiza felul in care clientii din Romania cumpara televizoare. Numarul acestora este semnificativ mai ales in randul celor cu venituri familiale mai ridicate (cel putin 2.000 lei), iar cele mai intalnite tipuri de TV-uri sunt cele de tip CRT (54%) si LCD (28%).

Canon lanseaza noi imprimante compacte PIXMA All-In-One

Canon a anuntat lansarea a patru noi imprimante compacte PIXMA All-In-One, oprimizate pentru imprimarea direct de pe un website atat a documentelor, cat si a imaginilor la calitate de laborator foto.

Alcedo si Caussade Semences Est Europa au ales Socrate ERP

Distribuitorul de produse pentru protectia plantelor Alcedo si Caussade Semences Est Europa, ameliator, producator si distribuitor de seminte pentru cultura mare si plante furajere, au decis implementarea si utilizarea sistemelor ERP Socrate dezvoltate de BITSoftware pentru a-si mentine si consolida pozitiile pe piata.

European organizations see potential in converged systems

European IT organizations are set to revolutionize the way they deploy, run, and manage IT infrastructure, as seen in the recent 2012 European Storage Survey from International Data Corporation (IDC). While focusing on European enterprise storage, the survey also provides insight into private cloud and converged system deployment trends in several large European countries.

Smartphone demand drives mobile phone market

Worldwide mobile phone market grew one per cent year-on-year in the second quarter of 2012, as Samsung and Apple shipped almost half of the world's smartphones. According to the International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, vendors shipped 406.0 million units in the second quarter of 2012 compared to 401.8 million units in the same period of 2011.

Toshiba extinde programul pentru partenerii de vanzari

Programul pentru Partenerii de Vanzari Autorizati Toshiba, care a inceput in Polonia, se extinde si spre celelalte piete din regiune. Potrivit companiei, Toshiba Partner urmeaza sa devina platforma principala de partajare a informatiilor si experientei dintre Toshiba si canalele de distributie.

Assa Abloy isi dezvolta acuratetea stocurilor cu ajutorul Novensys

Assa Abloy a anuntat atingerea unui procent de 90% in ceea ce priveste acuratetea stocurilor de productie ca urmare a implementarii realizate de Novensys in 2011 a solutiei AX Anywhere.

MicroStrategy lanseaza noua versiune a platformei sale de business intelligence

MicroStrategy, furnizor independent de solutii de Business Intelligence, a lansat ultima versiune a platformei sale de business intelligence, MicroStrategy 9.3.

GTS delivers voice services and international VPN service for Penzias

GTS Central Europe (GTS) will build a VPN in Poland, Romania and Hungary and deliver voice services for Penzias, an English company managing telecommunication systems for office buildings.

DocsVision testeaza piata romaneasca

Producatorul rus de software DocsVision, cu o cifra de afaceri de sase milioane de euro in 2011, a ales Romania ca prim punct de interes in strategia de dezvoltare pentru Sud Estul Europei pentru a oferi 4EasyCM, solutie de document management in cloud.

Maguay anunta lansarea unor noi produse

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat sistemele portabile MyWay Ultrabook si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.

HTC lanseaza Desire C

Urmand lansarii de succes a seriei One, HTC, producator si designer de smartphone-uri, a lansat HTC Desire C. Beneficiind de tehnologia Beats Audio, acest smartphone permite utilizatorii asculte muzica preferata, exact asa cum a fost creata de artist.

Cosmote promoveaza portofoliul de business

Cosmote Romania prezinta o noua campanie de promovare, dezvoltata de catre Ogilvy&Mather Romania, care scoate in evidenta solutiile integrate pe care compania le ofera clientior sai business.

Maguay a fost premiata la CeBIT

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a fost premiata de catre Intel Corporation pentru contributia adusa in educarea clientilor din Romania, in ce priveste utilizarea tehnologiilor de server Intel. Premiul a fost oferit in cadrul CeBIT Hanovra 2012.

GTS Telecom keeps revenues stable

Telecom services provider GTS Telecom (GTS), part of GTS Central Europe, has announced solid 2011 financial results. Thus the companya

GTS Telecom mentine constant nivelul veniturilor

Furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Telecom (GTS), parte a grupului GTS Central Europe, a anuntat ca veniturile sale au ajuns la 23,5 milioane de euro in 2011, reprezentand un nivel similar celui înregistrat în 2010. In acelasi timp, castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) au fost de 4,6 milioane de euro.

Cosmote isi pastreaza tendinta de crestere

Cosmote Romania si-a mentinut traseul pozitiv in prima jumatate a lui 2011, raportand o consolidaare a performantei financiare pentru toti indicatorii principali: EBITDA, venituri si ARPU.