Links Sitemap Business Linker Sitemap

SIVECO isi consolideaza pozitia pe segmentul managementului de proiect

2245 afisari
Portalul eComunitate si Programul de instruire TIC in scoala si afaceri sunt cele doua componente dezvoltate de SIVECO Romania cu care proiectul Economia Bazata pe Cunoastere, derulat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a fost nominalizat de Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) printre cele mai bune realizari in domeniul managementului de proiect.
In cadrul Galei IPMA, desfasurate recent la Istanbul, proiectul a fost apreciat pentru caracterul sau inovator si complex, precum si pentru excelenta in managementul de proiect.
IPMA este autoritatea cea mai respectata in project management, juriul international care gireaza competitia anuala IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism si exigenta.
"Suntem extrem de onorati sa fim finalisti pentru a treia oara ai premiilor IPMA, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de acest gen din lume. Recunoasterea obtinuta la Gala premiilor IPMA 2010 demonstreaza implicarea SIVECO Romania in managementul proiectelor de excelenta. Este un privilegiu pentru noi ca am concurat alaturi de companii de renume din intreaga lume si ca am avut sansa de a face schimb de experienta in ceea ce priveste managementul proiectelor complexe si inovatoare", a declarat Ilinca Georgescu, project manager in cadrul SIVECO Romania, la festivitatea organizata de IPMA.
Practic, SIVECO Romania este printre putinele companii din lume care au obtinut statutul de Finalist pentru toate proiectele inscrise in competitie, la diferite editii. In 2009, solutia dezvoltata de SIVECO Romania pentru sistemul IT care functioneaza la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a primit trofeul de Finalist, iar in 2007 Sistemul Educational Informatizat a fost selectat in Marea Gala IPMA.
Economia Bazata pe Cunoastere este un proiect strategic de pionierat pentru societatea cunoasterii din România. Componentele majore ale proiectului vizeaza toate domeniile care au un rol in societatea cunoasterii, urmarind asigurarea accesului la informatie pentru reducerea decalajului digital, alfabetizarea digitala si crearea de competente pentru o societate incluziva, promovarea si furnizarea serviciilor locale de guvernare electronica pentru stabilirea unei relatii corecte intre contribuabil si Stat, si stimularea initiativelor de antreprenoriat pentru o dezvoltare locala durabila in 255 de comunitati din Romania.


Citeşte mai multe despre: SIVECO Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza