Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Piata platilor online cu cardul da semne de maturizare

In primele opt luni din 2010, cumparatorii care au platit cu cardul in magazinele online romanesti au fost preponderent barbati, cu varsta cuprinsa intre 30 - 40 de ani. Acestia au plasat mai multe comenzi lunea, intre orele 12.00 - 14.00, conform unei analize a GECAD ePayment.

Cosmote isi extinde serviciile 3G

Cosmote Romania a anuntat extinderea portofoliului de servicii de internet mobil 3G cu un pachet 3G prepaid, oferind acces la internet mobil de super viteza si acoperire broadband nationala.

Cosmote lanseaza harta interactiva a serviciilor 3G

Cosmote Romania a anuntat lansarea unei harti interactive a serviciilor 3G, care, potrivit companiei, permite clientilor sa vizualizeze exact ce tip de acoperire 3G au in zonele unde folosesc modemul, inainte de a lua decizia de a-l achizitiona.

Cosmote reduce tarifele pentru apelurile catre Romtelecom

Cosmote Romania a anuntat ca de acum clientii sai beneficiaza de tarife in retea pentru toate apelurile catre reteaua Romtelecom, ca urmare a lansarii unei noi oferte promotionale.

Cosmote Romania reports sound growth in its business segment

While expanding its business services portfolio, Cosmote Romania reported a 30 per cent increase in the number of corporate customers in the first quarter of 2010, compared to same period last year.

Vodafone Romania reports 2009/2010 results

Vodafone Romania reported 142,000 net additions in the fiscal year 2009/2010, for a total of 9,730,000 customers. As compared to 2008/2009, the company increased its closing customer base by one per cent.

Cosmote Romania launches 3G services

Cosmote Romania has announced the launch of 3G services, offering high speed mobile Internet access and countrywide broadband coverage.

Romtelecom si Cosmote remodelelaza pachetele Convergent

Romtelecom si Cosmote au anuntat remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 si Convergent Unlimited pentru companiile din Romania. Potrivit companiei, pachetele, lansate la sfarsitul anului 2008, pot fi adaptate pentru a acoperi nevoile specifice ale clientilor business.

Vodafone isi extinde serviciile de Internet mobil HSPA+

Vodafone Romania a anuntat extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati.

Factura electronica de la Vodafone are valoare fiscala

Vodafone Romania a anuntat extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business si astfel factura emisa in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitate.

Afacerile Asesoft Net au crescut cu 50% in 2009

Asesoft Net, divizia de on-line si dezvoltare de aplicatii web a grupului Asesoft, a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 700.000 de euro, cu 50% mai mult fata de 2008 si mizeaza pe cresterea afacereilor cu 15-20% pentru 2010.

Credit online pentru cumparatorii Altex

Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex Romania a lansat un serviciu de creditare online care ofera clientilor magazinelor www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro finantarea in cel mult doua ore, a anuntat compania.

Utilizatorii good.bee pot plati facturile de pe telefonul mobil

Compania Good.bee Tranzactii mobile, detinuta de Fundatia Erste si Erste Group, a lansat serviciul de plata a facturilor direct de pe telefonul mobil.

Orange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationala

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom din tara, a lansat serviciul de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali, dar si cei corporate, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei, in aria de acoperire GSM, la preturi cuprinse intre 3,5 si 14 euro lunar.

BitDefender estimeaza o intensificare a atacurilor de tip phishing

BitDefender, producatorul romanesc solutii software pentru securitate estimeaza o crestere substantiala a numarului atacurilor de phishing care vizeaza bancile romanesti.

Advantage Software Factory asteapta venituri de peste 50.000 de euro din inchirierea solutiilor CRM

Advantage Software Factory, unul din cei mai importanti producatori locali de aplicatii pentru managementul relatiei cu clientii estimeaza vanzari de peste 50.000 de euro din noul serviciu de inchiriere de solutii CRM, au anuntat reprezentantii companiei.

Cosmote Romania a castigat peste 1 milion de clienti in 2009

Numarul total de utilizatori Cosmote Romania a ajuns la finele anului trecut la 6,9 milioane clienti fata de 5.8 milioane cati inregistra compania la sfarsitul lui 2008, se arata in raportul financiar al OTE.

Criza a taiat veniturile Orange Romania, dar i-a adus mai multi clienti

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a inregistrat venituri de 1,055 miliarde de euro, in scadere cu 19,5% fata de 2008, in acelasi timp numarul clientilor s-a majorat cu 6,2%, de la 10,355 milioane la 10,995 milioane de utilizatori, potrivit raportului France Telecom.

Plaut Consulting Romania estimeaza o crestere cu 15% a cifrei de afaceri in 2010

Plaut Consulting Romania, subsidiara locala a grupului austriac Plaut Consulting estimeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri la nivel local, dupa ce in 2009 compania a raportat afaceri de 1,5 milioane de euro.

Flanco Sun Plaza estimeaza vanzari de 100 euro/mp

Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT&C Flanco International mizeaza pe un trafic de 50.000 vizitatori zilnic si vanzari de 100 de euro pe metru patrat, in primele zile de la deschiderea noului magazin in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti.


Frequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.