Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Assa Abloy isi dezvolta acuratetea stocurilor cu ajutorul Novensys

Assa Abloy a anuntat atingerea unui procent de 90% in ceea ce priveste acuratetea stocurilor de productie ca urmare a implementarii realizate de Novensys in 2011 a solutiei AX Anywhere.

MicroStrategy lanseaza noua versiune a platformei sale de business intelligence

MicroStrategy, furnizor independent de solutii de Business Intelligence, a lansat ultima versiune a platformei sale de business intelligence, MicroStrategy 9.3.

GTS delivers voice services and international VPN service for Penzias

GTS Central Europe (GTS) will build a VPN in Poland, Romania and Hungary and deliver voice services for Penzias, an English company managing telecommunication systems for office buildings.

DocsVision testeaza piata romaneasca

Producatorul rus de software DocsVision, cu o cifra de afaceri de sase milioane de euro in 2011, a ales Romania ca prim punct de interes in strategia de dezvoltare pentru Sud Estul Europei pentru a oferi 4EasyCM, solutie de document management in cloud.

Maguay anunta lansarea unor noi produse

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat sistemele portabile MyWay Ultrabook si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.

HTC lanseaza Desire C

Urmand lansarii de succes a seriei One, HTC, producator si designer de smartphone-uri, a lansat HTC Desire C. Beneficiind de tehnologia Beats Audio, acest smartphone permite utilizatorii asculte muzica preferata, exact asa cum a fost creata de artist.

Cosmote promoveaza portofoliul de business

Cosmote Romania prezinta o noua campanie de promovare, dezvoltata de catre Ogilvy&Mather Romania, care scoate in evidenta solutiile integrate pe care compania le ofera clientior sai business.

Maguay a fost premiata la CeBIT

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a fost premiata de catre Intel Corporation pentru contributia adusa in educarea clientilor din Romania, in ce priveste utilizarea tehnologiilor de server Intel. Premiul a fost oferit in cadrul CeBIT Hanovra 2012.

GTS Telecom keeps revenues stable

Telecom services provider GTS Telecom (GTS), part of GTS Central Europe, has announced solid 2011 financial results. Thus the companya

GTS Telecom mentine constant nivelul veniturilor

Furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Telecom (GTS), parte a grupului GTS Central Europe, a anuntat ca veniturile sale au ajuns la 23,5 milioane de euro in 2011, reprezentand un nivel similar celui înregistrat în 2010. In acelasi timp, castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) au fost de 4,6 milioane de euro.

Cosmote isi pastreaza tendinta de crestere

Cosmote Romania si-a mentinut traseul pozitiv in prima jumatate a lui 2011, raportand o consolidaare a performantei financiare pentru toti indicatorii principali: EBITDA, venituri si ARPU.

Cosmote a crescut volumul de date inclus pentru internet

Cosmote Romania a anuntat cresterea promotionala a volumului de trafic de date inclus in extraoptiunile Connect Mobile pentru cartela preplatita pentru accesarea internetului in banda larga de pe telefonul mobil.

Cosmote anunta rezultate pozitive pentru primul trimestru

Cosmote Romania a raportat o crestere semnificativa a EBITDA in primul trimestru din 2011, pastrand o evolutie stabila in ceea ce priveste veniturile. Mai mult decat atat, compania a precizat ca a reusit sa-si creasca baza de clienti business cu 10%.

Romtelecom semneaza preluarea Digital Cable Systems

Digital Cable Systems S.A. a anuntat semnarea cu Romtelecom a contractului pentru vanzarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit. Potrivit companiei, pretul total al tranzactiei se va stabili in functie de numarul de clienti efectiv preluati.

Vodafone lanseaza noua aplicatie pentru mobil Facebook

Vodafone Romania, in parteneriat cu Facebook, ofera utilizatorilor sai o noua modalitate de a fi conectati cu prietenii, printr-o aplicatie Facebook dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java.

Cosmote ofera o noua extraoptiune pentru clientii prepaid

Cosmote Romania a lansat extraoptiunea 3.000, o noua oferta pentru clientii sai prepaid. Astfel, potrivit companiei, extraopţiunea 3.000 le ofera utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce si video si de SMS, mii de minute in retea pentru apeluri video si de voce, mii de SMS-uri si MMS-uri in retea, zeci de minute nationale si internationale, SMS-uri nationale si altele.

Cosmote lanseaza Frog

Cosmote Romania a anuntat lansarea unui nou brand, compania precizand ca noua cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor si nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce si servicii cu valoare adaugata.

Cosmote obtine Certificarea Sistemului de Management al Calitatii

Cosmote Romania a anuntat obtinerea Certificarii Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001:2008, care atesta conformitatea procedurilor companiei la nivel international, in linie cu modelul de proces al Cosmote Group.

Cosmote isi imbogateste portofoliul de abonamente

Cosmote Romania a anuntat ca si-a imbogatit portofoliul de abonamente Perfect pentru Tine cu o noua promotie adresata atat clientilor noi cat si celor existenti.

Noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala cu mai multe optiuni pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.