Links Sitemap Business Linker Sitemap

HTC 7 Mozart devine disponibil pentru clientii Cosmote luna aceasta

2217 afisari
Cosmote Romania a anuntat ca noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft si procesor de 1GHz inclus va fi disponibil in magazinele Cosmote si Germanos pana la finalul acestei luni.
“HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G şi procesor de 1 GHz, oferindu-le clientilor o experienta de utilizare superioara si imbogatind calitatea serviciilor pe care acestia le primesc”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, Cosmote Romania  
Potrivit companiei, telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA si HSUPA, dar ofera si Wi Fi, Bluetooth si conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteza, la viteze de pana la 7.2 Mbps. In plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie interna, iar touchscreen-ul telefonului are 3.7” si 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate si auto inchidere.  
Lista de caracteristici include camera foto de 8 MP cu autofocus si Xenon flash, mufa standard de 3,5 mm pentru casti profesionale, sute de ore de standby si pana la 6 ore timp de vorbire.  

Citeşte mai multe despre: HTC 7 Mozart, Cosmote

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza