Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE își prezintă oferta promoțională de Paște

2395 afisari
COSMOTE România anunță oferta promoțională de Paște la Cartela COSMOTE pentru clienții noi și existenți. Astfel, utilizatorii prepaid vor putea comunica internațional și mai intens cu familia și prietenii care locuiesc în străinătate, activând extraopțiunea de 6 euro, Play Free M, ce oferă 200 minute naționale/internaționale și către rețelele mobile din SUA, Canada, Israel și 6 țări din Uniunea Europeană, Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania și Marea Britanie, precum și alte beneficii.
Compania a precizat că clienții săi prepaid care au activă sau reactivează extraopțiunea Play Free M primesc beneficiile sporite incluse în Play Free L la același preț, de doar 6 euro credit pe lună. Astfel, utilizatorii Play Free M se vor bucura de sărbători de 200 de minute naționale și internaționale pentru fix și mobil spre SUA, Canada, Israel și alte 6 țări din Uniunea Europeană (Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania și Marea Britanie), SMS-uri nelimitate către orice rețea națională, comunicare nelimitată în rețea și către rețeaua fixă Romtelecom și 500 MB trafic de date la doar 6 euro credit lunar.
Utilizatorii care au activă sau reactivează extraopțiunea Play Free L se pot bucura de beneficiile de la Play Free XL pentru doar 8 euro credit pe lună. De asemenea, utilizatorii extraopțiunii Play Free XL vor primi mai mult trafic de date inclus, constând într-un total de 1 GB la 10 euro credit pe lună.
Mai mult, între 7 și 30 aprilie, toate cele trei extraopțiuni prepaid au inclus trafic de date național gratuit în cadrul aplicației mobile WhatsApp, astfel încât utilizatorii să poată împărtăși fiecare moment special cu cei dragi.
Oferta promoțională este disponibilă pentru clienții noi și existenți care activează sau au deja activă una dintre cele trei extraopțiuni de mai sus până la 30 aprilie 2014.
După încheierea perioadei promoționale, clienții înscriși în oferta de Paște vor continua să primească beneficiile adiționale menționate atât timp cât mențin extraopțiunea activă în contul lor și o reactivează înainte de expirarea termenului de valabilitate.
Citeşte mai multe despre: Cosmote

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza