Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Atacurile DDoS din T4 2016 au reprezentat un punct de cotitură

În ultimele trei luni din 2016 a avut loc o evoluție semnificativă a atacurilor DDoS. Metodele devin din ce în ce mai sofisticate, gama de dispozitive folosite de botneți este tot mai diversă, iar atacatorii se laudă cu abilitățile lor, alegând ținte din ce în ce mai vizibile și mai importante. Experții Kaspersky Lab vorbesc despre aceste tendințe, și despre multe altele, în raportul privind atacurile DDoS din T4 2016.

Vodafone România anunță creșterea numărului total de clienți

La finalul trimestrului încheiat la 31 decembrie 2016, Vodafone România a înregistrat un număr total de 9.456.879 de clienți (servicii mobile, servicii de voce și Internet of Things) la 31 decembrie 2016, în creștere cu 355.587 față de perioada similară a anului precedent. Din numărul total de clienți, 8.763.478 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

Philips X586 intră pe piața din România

China Electronics Corporation lansează în România Philips X586, un smartphone dual SIM, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE. Terminalul va fi disponibil, începând cu luna februarie, în oferta Digi Mobil.

Rețeaua Vodafone a fost certificată pentru al treilea an consecutiv drept Cea mai performantă rețea mobilă din România

Rețeaua Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România pentru al treilea an consecutiv, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de date și voce mobilă, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în perioada noiembrie ̵ decembrie 2016.

Kaspersky Lab și NetApp colaborează pentru protecția eficientă în sistemul ONTAP 9 a centrelor de date

Kaspersky Lab și-a prelungit colaborarea cu NetApp, prin intermediul căreia oferă soluții pentru centre de date, odată cu anunțul că soluția Kaspersky Security for Storage este acum compatibilă cu NetApp ONTAP 9. Pe baza suportului oferit pentru sisteme ONTAP anterioare, soluția permite trecerea fără probleme la ultima versiune ONTAP, cu o protecție solidă și flexibilă a datelor companiilor.

Ve Interactive lansează serviciul automatizat de tip SaaS

Ve Interactive (Ve), companie de tehnologie din Marea Britanie cu un portofoliu de peste 10.000 de clienți la nivel global, lansează astăzi serviciul automatizat de tip SaaS, o platformă independentă care vine atât în întâmpinarea utilizatorilor de internet, cât și a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) cu prezență online.
Românii au cumpărat online de peste 1,8 miliarde de euro în 2016

Românii au cumpărat online de peste 1,8 miliarde de euro în 2016

Potrivit raportărilor și estimărilor principalilor jucători din comerțul electronic românesc împreună cu GPeC, valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 1,8 miliarde de euro în 2016, cu aproape 30% mai mult decât în 2015, când s-au înregistrat 1,4 miliarde de euro.
Bosch prezintă Efectul Mașinii Conectate 2025

Bosch prezintă Efectul Mașinii Conectate 2025

După un drum lung pe autostradă, apare un moment de frică subită: un blocaj în trafic după următoarea curbă. Mai târziu, după ce ați ajuns la destinație, nu există niciun loc de parcare. În prezent, aceasta este o zi obișnuită la volan.

Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă, potrivit testelor de viteză Ookla

Vodafone România are cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România în ultimele șase luni cu ajutorul aplicației Speedtest furnizate de Ookla, aplicația de testare a vitezei de internet. Rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea și al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE

Kaspersky Lab actualizează soluția Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Lab și-a actualizat soluția de protecție a copiilor împotriva amenințărilor digitale cu noi caracteristici pentru platformele iOS și Android. Potrivit companiei, acum, copiii le pot cere părinților acces la un site sau la o aplicație restricționată, prin intermediul unui buton, iar părinții pot primi sfaturi atunci când Kaspersky Safe Kids înregistrează situații dificile.

Vodafone oferă acces la social media nelimitat și gratuit

Utilizatorii noilor abonamente din portofoliul Vodafone România beneficiază de acces nelimitat și gratuit la social media pe toată perioada contractuală de 24 de luni și de trafic de internet nelimitat național gratuit pentru primele trei luni. Oferta se aplică pentru traficul efectuat în cadrul aplicațiilor Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest

Kaspersky Lab prezintă predicțiile sale pentru 2017

Conform predicțiilor Kaspersky Lab pe 2017 privind amenințările, așa numiții Indicatori de compromitere nu mai reprezintă o modalitate sigură de detectare a infectărilor, fapt demonstrat de descoperirea în 2016 a unui APT capabil să creeze noi instrumente de atac pentru fiecare victimă.

Vodafone anunță rezultate pozitive pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie

Vodafone România a înregistrat un număr total de 9,368,604 de clienți (servicii mobile, servicii de voce și M2M), la 30 septembrie 2016, în creștere cu 314.794 față de perioada similară a anului precedent. Din numărul total de clienți, 8.683.351 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.
Telekom Romania anunță rezultate financiare pozitive pentru T3 2016

Telekom Romania anunță rezultate financiare pozitive pentru T3 2016

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications anunță principalii indicatori de performanță pentru al treilea trimestru din 2016, încheiat la 30 septembrie 2016, conform datelor publicate astăzi de către OTE Group.

Vodafone lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat cu Netflix

Vodafone România lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat pentru piața din România cu Netflix, cea mai mare rețea the televiziune prin internet. Potrivit companiei, 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conținut, de la știri la divertisment, atât local, cât și internațional. Serviciul include și 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga,

Xerox lansează în România programul de loialitate pentru clienții finali

Xerox lansează programul de loialitate pentru clienți - Genuine Xerox Rewards (GXR), România numărându-se printre primele țări din regiune în care acesta este disponibil. GXR permite clienților să acumuleze puncte de fidelitate pe care le pot folosi pentru a obține peste 3 milioane de recompense - carduri cadou pentru a descărca muzică, filme, cărți, sau pentru a achiziționa produse pentru casă, călătorii, produse de retail și multe altele.

Xerox rămâne liderul furnizorilor de servicii pentru procesele de business

Firma de cercetare Everest Group a desemnat Xerox ca fiind liderul furnizorilor de servicii pentru procesele de business (Business Process Services - BPS), în raportul său 'BPS Top 50', pentru al doilea an consecutiv. Topul anual 50 al Everest Group include cei mai importanți furnizori la nivel mondial de servicii pentru procesele de business și este realizat pe baza veniturilor înregistrate în anul anterior și a bazei de date privind BPS a Everest Group.

Vodafone România oferă iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând cu 23 septembrie

Vodafone România a anunțat că va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cele mai bune și mai avansate iPhone-uri create vreodată, cu cameră foto cu un sistem complet nou și avansat, cu design rezistent la praf și apă, căști cu sistem stereo și cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone, care asigură cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone.

Atacurile DDoS lovesc de mai multe ori: 8 din 10 companii, atacate în repetate rânduri

Conform studiului Kaspersky Lab Riscuri de securitate IT pentru companii - 2016, în cazul majorității victimelor atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service) nu este vorba de un eveniment singular, companiile fiind vizate de mai multe atacuri pe parcursul ultimului an. Acest lucru arată importanța măsurilor preventive pentru a asigura activitatea neîntreruptă a serviciilor online, în timpul unui atac.

CEL.ro identifică schimbări în preferinţele consumatorilor

CEL.ro declară că până în prezent vânzările anului 2016 au adus schimbări importante în preferinţele consumatorilor şi anume creşterea pe telefoane este de peste 80% faţă de anul trecut. Retailerul online subliniază că este primul an în care categoria de laptopuri nu mai deţine titlul de cele mai vândute produse, înregistrând chiar o scădere de 6%. Această categorie a fost detronată de cea a telefoanelor mobile care a înregistrat anul acesta o valoare mai mare a vânzărilor.