Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox IJP2000 si iGen 150 au fost premiate la FESPA de Asociatia European Digital Press (EDP)

2138 afisari
Imprimanta pentru formate mari Xerox IJP2000 si presa digitala iGen 150 au obtinut premii de la Asociatia European Digital Press (EDP), la cea de a opta editie a EDP Awards. Evenimentul a avut loc in cadrul uneia dintre cele mai importante expozitii de print digital din lume, FESPA Digital, care s-a desfasurat la Munchen, intre 20 si 23 mai.
Xerox IJP2000 si presa iGen 150 au fost premiate la categoriile Imprimante pentru formate mari si Sisteme de imprimare comerciala, cu premiile Best wide format roll to roll printer up to 1,6 meter, respectiv Best cut sheet colour printer high production.
Imprimanta Xerox IJP 2000 tipareste cu o viteza de pana la 15 ori mai mare decat cea a imprimantelor inkjet clasice, eliminand astfel barierele de productivitate specifice tehnologiei inkjet de format mare. Utilizatorii au posibilitatea sa imprime date variabile si sa creeze campanii de marketing originale - cu ajutorul Xerox FreeFlow VI Design Express. 
IJP 2000 are la baza tehnologia single-pass inkjet, cu cerneluri pe baza de apa si tipareste aplicatii complexe, personalizate, la viteze foarte mari si la o calitate superioara, pe o gama larga de tipuri de hartie - de la hartia simpla, satinata sau autocolanta si pana la folii backlit si material pentru banere roll-up. Are o rezolutie de 1600 x 1600 dpi si o viteza de imprimare constanta de pana la 420 metri patrati pe ora, indiferent de media de imprimare.
Presa digitala iGen 150 este ideala pentru tipografii si centre de imprimare care tiparesc volume mari de materiale si aplicatii complexe. Echipamentul tipareste pe o gama larga de tipuri de hartie: texturata, cretata si necretata, precum si pe medii speciale: PVC, transparente etc. Fiecare pagina este creata cu ajutorul tehnologiei patentate image-on-image si al toner-ului mat, oferind printuri digitale color dinamice, foarte asemanatoare tiparului offset, din punct de vedere al calitatii. 
In fiecare an, European Digital Press Association (EDP) premiaza cele mai inovatoare tehnologii din piata de print digital. Infiintata in 2006, EDP este o alianta a celor mai bune reviste de tipar digital, acoperind 25 de tari din Europa.
Citeşte mai multe despre: Xerox IJP2000, iGen 150, FESPA Digital

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza