Links Sitemap Business Linker Sitemap

Epson anunță lansarea Perfection V19

2228 afisari
Epson anunță noul scanner Perfection V19 care oferă posibilitatea capturării, stocării și partajării de imagini și documente rapid și ușor. Noul model asigură o calitate superioară a imaginilor scanate, la o rezoluție de 4800 DPI, are un design elegant
  și se potrivește excelent atât acasă cât și la birou,  astfel încât utilizatorii pot obține rapid rezultate de calitate superioară indiferent de locul în care s-ar afla.

În plus, pentru a economisi spaţiu pe birou, Perfection V19 are un suport integrat prin care poate să fie utilizat și în poziţie verticală. Suportul integrat permite trecerea cu ușurință de la poziţia de scanare orizontală la cea verticală, fără să fie nevoie de spaţiu suplimentar pe birou. Noul scanner Epson este alimentat şi conectat printr-un singur cablu micro-USB, ceea ce înseamnă că spaţiul de lucru rămâne ordonat.
"Acest nou model este ideal pentru utilizatorii care sunt în căutarea unui scanner de calitate superioară ce este uşor de utilizat, ultra-compact şi elegant. Pe lângă scanarea de documente şi fotografii la domiciliu, utilizatorii aparținând segmentului de business pot folosi V19 pentru a îndeplini sarcini cu volum redus, cum ar fi scanarea de documente business, de imagini, cărți de identitate şi multe altele”, a declarat Lee Withers, product manager, Epson Europe.
Software-ul Epson Easy Photo Fix contribuie la îmbunătăţirea calităţii imaginii prin eliminarea urmelor de praf, restaurarea culorilor şterse şi corectarea luminii de fundal. Scanerul dispune, de asemenea, de funcții de îmbunătăţire a vizibilității textului şi imaginilor prin sporirea clarității textului scanat și prin creșterea sau reducerea intensității culorilor.
V19 este ideal pentru scanarea rapidă a fotografiilor şi documentelor la calitate superioară. Tehnologia LED ReadyScan elimină timpul de încălzire pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiţi să aştepte prea mult începerea scanării. De asemenea, are patru butoane de pornire rapidă pentru a permite operarea uşoară și directă. Utilizatorii pot alege printr-o simplă apăsare de buton să scaneze, să copieze, să partajeze documentele sau să transforme documentele scanate în fişiere PDF cu pagini multiple care permit căutarea de text. Pot chiar să atribuie sarcini personalizate de scanare tuturor celor patru butoane pentru un plus de rapiditate și eficiență.
Perfection V19 permite, spre exemplu, și partajarea fotografiilor cu familia şi prietenii scanând direct către Facebook şi Picasa. De asemenea, capacul noului model este complet detaşabil pentru ca utilizatorii să poată scana cu uşurinţă cărţi groase, albume fotografice şi alte articole care nu pot fi desprinse. Perfection V19 va fi disponibil pe piața din România începând cu luna februarie a anului 2015.
 
Citeşte mai multe despre: Epson

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza