Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

SAP ocupă prima poziție în topul celor mai valoroase branduri din Europa

Compania SAP ocupă locul 1 în topul celor mai valoroase branduri din Europa conform raportului 2017 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands, cu o valoare a brandului de 45,194 miliarde de dolari.

TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

Producătorul de software TotalSoft, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Daniei Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software).

Studiu EY: Tehnologia 5G va avea cel mai mare impact asupra industriei telecom în următorii cinci ani

Noii jucători disruptivi de pe piața telecomunicațiilor reprezintă cea mai mare provocare strategică cu care se confruntă companiile din acest sector, apreciază peste 37% dintre directorii de IT, respectiv CIOs (Chief Information Officers) și CTO (Chief Tehnology Officers) chestionați în cadrul raportului EY "Digital transformation for 2020 and beyond".

Vodafone România lansează scorul pe industrie în cadrul platformei Ready Business Score

Vodafone România lansează scorul pe industrie, o nouă opțiune a platformei Ready Business Score, care permite companiilor să se compare cu competitorii lor direcți, care activează în aceeași industrie, din punctul de vedere al eficienței și al gradului de adaptare la noile tendințe tehnologice.
Cel mai nou BlackBerry este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

Cel mai nou BlackBerry este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru cel mai nou BlackBerry, model echipat cu tastatură fizică și cu display tactil de 4,5", cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, care dispune de sistem de operare Android.

Vodafone România lansează o soluție pentru monitorizarea flotelor auto

Vodafone România lansează, în premieră la nivel național, Auto Manager, o soluție "plug-and-play" care localizează și monitorizează prin GPS flotele auto de mici dimensiuni. Vodafone Auto Manager este adresată companiilor cu flote de sub zece autoturisme, indiferent de domeniul de activitate.

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil pentru precomandă la Vodafone

Începând cu 22 mai, clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru HTC U11, cel mai nou terminal al producătorului taiwanez. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor beneficia gratuit de o brățară UA Band.

Un studiu realizat de CEL.ro indică faptul că românii fac cumpărături online o dată pe lună

Jumătate dintre respondenții unui studiu realizat de CEL.ro cu privire la obiceiurile de consum spun că fac cumpărături online o dată pe lună. Cu toate că piața de e-commerce a avut o evoluție spectaculoasa în ultimii ani și este într-o continuă creștere, românii, în proporție de 26% cumpără online doar o dată pe an. Numai 12% dintre persoanele chestionate fac cumpărături în fiecare săptămână.

Telekom Romania anunță rezultate financiare îmbunătățite pentru T1

Grupul de companii Telekom Romania a raportat venituri consolidate de 229,8 milioane de euro pentru T1 2017; iar EBITDA ajustată a atins nivelul de 37,1 milioane de euro pentru aceeasi perioada, conform datelor publicate de către OTE Group.

România a intrat în top 10 țări cu cele mai multe servere de comandă și control pentru atacuri DDoS

Primul trimestru al anului 2017 confirmă estimarea despre evoluția atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service), realizată de experții Kaspersky Lab în urma rezultatelor din anul 2016. De asemenea, raportul arată că și infractorii cibernetici au nevoie de o pauză.

TotalSoft îl numește pe Yusuf Önder Eren în funcția de CEO

Dezvoltatorul local de software, TotalSoft, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea lui Yusuf Önder Eren în funcția de Chief Executive Officer, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

Vodafone România oferă trei zile de internet național nelimitat gratuit

Vodafone România continuă campania aniversară de 20 de ani, oferind trafic național de date nelimitat și gratuit pe 15, 16 și 17 aprilie 2017 tuturor clienților săi care folosesc servicii mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet 4G+ cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Top 5 tendințe globale pe piața soluțiilor software în 2017

Transformarea industriilor și a modelelor de afaceri pe fondul accelerării inovației și consolidării tehnologiilor disruptive plasează industria de IT într-o nouă etapă de evoluție.

Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare

Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, lansează abonamente care oferă companiilor posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare față de abonament, beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluse și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Vodafone România creează locuri de muncă în noul Centru de Relații cu Clienții din Pitești

Vodafone România deschide un nou Centru de Relaţii cu Clienţii în Pitești și creează locuri de muncă pentru 150 de tineri, studenți și absolvenți. Echipele din noul centru vor deservi atât clienții persoane fizice, cât și companii. Procesul de recrutare va începe în luna martie 2017.

ING Software Development Center aduce în România festivalul internațional de tehnologie INGLovesIT

ING Software Development Center, hub-ul de dezvoltare software al grupului ING, organizează în București prima ediție a festivalului internațional de tehnologie INGLovesIT care își propune să ofere experților IT informație tehnică într-un mod creativ, prin dinamica unui festival care unește tehnologia, arta și jocul într-o experiență inspirațională.

Telekom Romania anunță rezultate financiare stabile pentru T4 2016

Grupul Telekom Romania a înregistrat venituri consolidate de 984,7 milioane de euro pentru întreg anul 2016, EBITDA ajustată a ajuns la 175,2 milioane de euro pentru aceeași perioadă, în timp ce numărul total de abonați a fost de circa 10 milioane, potrivit indicatorilor de performanță pentru al patrulea trimestru din 2016 anunțați de Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications.

Vodafone România a lansat campania aniversară de 20 de ani oferind internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților

Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat și gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clienților serviciilor mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

Vodafone România introduce în ofertă noile modele Samsung Galaxy A5 2017 și A3 2017

Începând din februarie 2017, Vodafone România a introdus în oferta de terminale noile smartphone-uri ale gamei Samsung Galaxy A. Noile Samsung Galaxy A5 2017 și A3 2017, lansate oficial de producător la începutul acestui an, vin cu un design stilat cu ramă de metal și sticlă 3D pe spate, precum și cu butoane restilizate. Smartphone-urile sunt disponibile în două variante de culori, și anume Black Sky și Gold Sand.

XMPie este unul dintre liderii cadranului Gartner pe 2017

XMPie, o companie Xerox, a fost inclusă de către Gartner, Inc. în cadranul liderilor din 2017 privind soluțiile software pentru managementul comunicării cu clienții (Customer Communication Management - CCM). În cadrul raportului, 15 furnizori de servicii de CCM au fost evaluați în funcție de complexitatea viziunii și de capacitatea de a o pune în practică.