Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Raiffeisen Bank modifica grila de comisioane pentru persoane fizice

Raiffeisen Bank a anuntat modificarea grilei de taxe si comisioane pentru conturile curente, serviciile adiacente conturilor curente, dar si pentru plati si alte operatiuni ale clientilor sai persoane fizice. Noua grila este valabila incepand cu 17 martie.

Garanti Bank deschide două agenții noi în București

Garanti Bank deschide două noi agenții în Aviației și Victoriei, două dintre cele mai importante zone de business din Capitală. Potrivit băncii, aceasta sunt a 83-a și, respectiv, a 84-a agenție Garanti Bank din țară.
CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființare

CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființare

CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființarea instituției financiare, numită inițial Casa de Depuneri și Consemnațiuni, transformată ulterior în bancă de economii, cu capital integral de stat, în subordinea Ministerului Finanțelor Publice.

In the wake of the recent financial crisis the debt management market offers attractive opportunities. And with some 500 employees and seven years' experience in the Romanian market, KRUK Romania is ready to expand and further consolidate its business, Tomasz Ignaczak, the company's General Director, told Business Arena. He spoke about the company's achievements and development opportunities, and at the same time he outlined its main objectives in the current economic background.

CEC Bank aniverseaza 150 de ani de la infiintare

CEC Bank aniverseaza astazi, 24 noiembrie 2014, 150 de ani de la infiintare. Denumita initial Casa de Depuneri si Consemnatiuni, institutia a devenit in scurt timp un simbol national si un pilon important pentru valorile autentice romanesti.

MasterCard primește undă verde pentru licențierea Trezoreriei ca acceptator

MasterCard România a primit acceptul Ministerului Finanțelor Publice pentru începerea procedurilor de licențiere a Trezoreriei Statului ca acceptator al plăților electronice cu carduri MasterCard și Maestro.

Garanti Bank has had a good year and its financials support that. In an interview with Business Arena, Ufuk Tandogan, CEO, Garanti Group Romania, emphasized that the bank's success in this highly competitive market was based on its flexibility, efficiency and on the use of state-of-the-art technology. Moreover, the bank is also planning to continue to expand its branch network with a view to consolidating its growth, according to Garanti Group's CEO, who also speaks about the most successful projects this year and the bank's future strategies.

Garanti Bank lansează un meniu dedicat donațiilor

Garanti Bank lansează, pentru prima dată în România, o secțiune specială dedicată donațiilor către organizații non-guvernamentale și non-profit, integrată în platforma proprie de internet banking.

CEC Bank lanseaza facilitatile de factoring intern

Continuand politica de diversificare a gamei de produse si servicii bancare adresate IMM-urilor si clientilor mari, CEC Bank lanseaza incepand cu luna octombrie facilitatile de factoring intern, in lei, cu recurs si fara recurs.

CEC Bank lanseaza campania de promovare a Liniei de credit pentru IMM-uri

CEC Bank lanseaza o campanie publicitara integrata ce promoveaza Linia de credit pentru IMM-uri. Proiectul, care vine imediat dupa incheierea campaniei de imagine CEC Bank Brancusi, prilejuita de aniversarea a 150 de ani de la infiintarea bancii, se inscrie in linia de comunicare a anului aniversar avand ca tema centrala opera marelui artist.

MasterCard susține Ministerul Finanțelor Publice pentru acceptarea plății cu cardul la Trezoreria Statului

MasterCard Europe salută proiectul de Ordonanță de Urgență prin intermediul căruia Trezoreria Statului va fi autorizată să fie acceptator de plată cu cardul bancar şi va presta acest serviciu pentru toate instituțiile publice.

Volumul finanțărilor acordate de Garanti Leasing a crescut cu 68% in S1

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a acordat în primul semestru din 2014, finanțări noi în valoare de 36,2 milioane de euro, cu 68% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult în această vară

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult, în intervalul iunie-august, decât în aceeași perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 84,43 milioane lei, de la 68,1 milioane lei, în 2013.

Volksbank România se implică în educaţia financiară a copiilor

Peste 1.000 de copii din întreaga ţară au participat, în perioada 19 iulie -20 septembrie, la proiectul educaţional organizat de Volksbank România, Sâmbăta Micilor Bancheri, unde au învăţat, cu ajutorul poveştilor şi al demonstraţiilor practice, primele noţiuni despre lumea finanţelor.
Creanța României asupra Rusiei generată de Tezaurul trimis la Moscova este certă și exigibilă

Creanța României asupra Rusiei generată de Tezaurul trimis la Moscova este certă și exigibilă

România nu a renunțat la recuperarea Tezaurului de la Moscova, care constă în peste 93 de tone de aur, documente importante și titluri de valoare, însă, deși a făcut numeroase demersuri în acest sens, de la Moscova vin doar răspunsuri evazive, a declarat vineri consilierul guvernatorului Băncii Naționale a României, Adrian Vasilescu. El a spus că Tezaurul conținea, pe lângă aurul BNR, și documente, arhive întregi, bijuteriile familiei regale, bijuteriile multor familii boierești.

Banca Central Europeană (BCE) va începe să achiziționeze obligațiuni garantate cu active (ABS) și obligațiuni ipotecare în luna octombrie pentru a ajuta la deblocarea creditării în zona euro, a declarat președintele BCE, Mario Draghi.

Raiffeisen Bank a raportat un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Banca a precizat ca primul semestru din 2013 a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro. In termeni comparabili, profitul net inregistrat la jumatatea anului fata de perioada similara a anului trecut a scazut cu 6,2%

Garanti Bank își extinde rețeaua în București

Garanti Bank deschide o nouă agenție în București, ca parte a strategiei sale de dezvoltare în zonele urbane cu trafic și vizibilitate ridicate. Amplasată în AFI Palace Cotroceni, la parter, agenția reiterează conceptul Garanti Bank, centrat pe confortul clienților și pe rapiditate, prin combinarea tehnologiei cu serviciile personalizate.

Porsche Bank România lansează un nou serviciu de Internet Banking

Porsche Bank, bancă specializată pe domeniul auto, parte a Porsche Finance Group România, a lansat un nou serviciu de Internet Banking. Acesta este disponibil din luna august în două versiuni și înlocuiește vechea platformă."Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazăm, ca Grup, și, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem să le oferim clienților mobilitate, în toate formele ei.