Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

BEI poate acorda României o finanţare de 700-900 milioane euro

BEI poate acorda României o finanţare de 700-900 milioane euro

Banca Europeană de Investiţii (BEI) poate acorda României, în acest an, finanţări totale de 700-900 milioane euro, dublu faţă de 2012, inclusiv pentru asigurarea confinanţării proiectelor din fonduri europene, a declarat preşedintele băncii, Werner Hoyer, în urma întâlnirii cu premierul Ponta. Începând cu anii "90, BEI a împrumutat România cu circa 9,3 miliarde euro, din care 335 milioane euro anul trecut, a arătat Hoyer.

ING România a obţinut în 2012 un profit brut record, în creştere cu 44%

ING România a obţinut în 2012 un profit brut record, în creştere cu 44%

ING Bank România a înregistrat anul trecut un profit record de 232 milioane lei, în creştere cu 44%, în condiţiile în care bilanţul băncii a avansat cu 15%, la 16,3 miliarde lei, pe fondul majorării cu 2% a portofoliului de credite, la 9,6 miliarde lei, a anunţat miercuri conducerea băncii.
Rezervele valutare la Banca Naţională a României

Rezervele valutare la Banca Naţională a României

Rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32 169 milioane euro, la sfârsitul lui februarie, faţă de 31 459 milioane euro la 31 ianuarie 2013.

Credit Europe Bank are noi oferte pentru IMM-uri

Credit Europe Bank a introdus începând cu luna februarie o ofertă destinată IMM-urilor care deschid depozite bancare și a reactivat pachetul Cont Nou (New Account), gândit de asemenea pentru noii clienți din categoria IMM.

Visa Europe a lansat competiţia naţională de plată a taxelor cu cardul

Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, organizează în perioada februarie-martie 2013 competiţia naţională de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul, la care pot participa toate primăriile din ţară care acceptă plata cu cardul şi contribuabilii care îşi achită impozitele cu cardul.

BCR lansează serviciul de transfer rapid între conturi deschise la băncile din Grupul Erste

Banca Comercială Română (BCR) a lansat un nou serviciu care permite efectuarea transferurilor rapide în euro între băncile membre ale grupului Erste, cu comisioane de transfer reduse faţă de valorile standard actuale.

BCR înregistrează creşterea volumului operaţiunilor de factoring

Banca Comercială Română (BCR) a realizat operaţiuni de factoring în valoare de aproape 530 milioane euro în anul 2012, în creştere cu aproximativ 45% faţă de anul precedent.

Credit Europe Bank lansează noul meniu pentru serviciul CEBLine

Credit Europe Bank a anunţat relansarea serviciului telefonic interactiv CEBLine, care asigură clienţilor acces la informaţii privind produsele deţinute precum şi posibilitatea de a efectua tranzacţii direct de pe telefon.

EBRD invests in Prahova county water and wastewater systems

The EBRD is providing a 9.2 million Euro loan to SC Hidroprahova SA, the water and wastewater operator for the Prahova area, to help finance its 146.2 million Euro investment programme.

CEC Bank ofera noi facilitati in cadrul Creditului APIA

CEC Bank a anuntat continuarea sustinerii beneficiarilor Masurii 215, plati privind bunastarea animalelor, porcine, si, incepand cu data de 21 februarie 2013, ofera noi facilitati la accesarea produsului de creditare dedicat.

Volksbank investeşte în proiecte IT

Volksbank România a anunțat că are în plan investiţii pe termen lung în sisteme şi infrastructură IT, în valoare de peste 20 milioane Euro.

CEC Bank reduce dobanzile la credite pentru persoane juridice

CEC Bank a anuntat ca incepand cu data de 1 martie 2013 va reduce dobanda Prime Rate (PR) pentru clientii persoane juridice, care au in derulare credite in lei si valuta sau care vor sa contracteze astfel de credite.

Equity markets display varying performance in the emerging markets

During the final quarter of 2012, the mood on the equity markets around the world was already quite upbeat and this positive sentiment continued early in the new year, with stocks in the USA hitting some exceptionally optimistic levels, according to the capital market report on the Emerging Markets by Raiffeisen Capital Management.

Having embarked on a challenge to lead Garanti Bank Romania to new highs in a competitive market and a difficult economic environment, General Manager Ufuk Tandogan relies on the bank's quality, innovative products and services in his bid. In an exclusive interview with Business Arena, Ufuk Tandogan outlined the main 2013 strategies and potential threats in the market, and emphasized that sectors such as agri-business, energy, tourism, services and infrastructure provided good opportunities for business in the near future.

EBRD reports successful seven-year Global Bond issue

The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) has successfully launched a one billion USD seven-year Global bond issue, its first ever benchmark offering in this maturity.

Raiffeisen Bank face mai accesibile creditele cu garantie JEREMIE

Raiffeisen Bank si-a adaptat conditiile de finantare pentru IMM, oferind credite cu garantie JEREMIE in conditii mai accesibile si mai flexibile. Astfel, companiile IMM cu o cifra de afaceri pana la cinci milioane de euro pot beneficia de credite pentru investitii cu o maturitate extinsa pana la 10 ani.

Volksbank extinde bonusurile oferite pe Internet Banking

Volksbank a anunțat extinderea politicii de a oferi dobânzi mai avantajoase la economii prin Internet Banking, după rezultatele bune înregistrate în 2012. Astfel, depozitele constituite prin Internet Banking au ajuns sa reprezinte 15% din totalul sumelor atrase.