Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

KIWI Finance și Banca Italo Romena lansează creditul pentru achiziția de locuințe

Compania de brokeraj bancar KIWI Finance împreună cu Banca Italo Romena au anunţat lansarea Creditului imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena pentru achiziția de locuințe, care, potrivit anunţului, are cel mai mic cost din piață.

CEC Bank sustine beneficiarii SAPS

CEC Bank anunta lansarea celui de-al 22-lea produs de finantare implementat in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. (FNGCIMM), in baza conventiilor privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), Campania 2013.

Credit Europe Bank oferă dobânzi speciale pentru depozitele noi în Euro

Credit Europe Bank a anunţat că promovează o campanie specială până la sfârşitul lunii august, destinată persoanelor fizice, pentru constituirea depozitelor la termen din fonduri noi în Euro.

Grupul BCR îsi îmbunătăteste rezultatele în semestrul 1

Grupul BCR a anuntat că rezultatul său operational a atins valoarea de 1.241,7 milioane lei (282,7 milioane euro) în semestrul 1 din 2013, în crestere cu 3,0% fată de semestrul 1, 2012.

BCR a trimis mai mult de un milion de alerte clienţilor

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat trimiterea a peste un milion de alerte (SMS şi Email) clienţilor care au activat serviciul BCR Alert. BCR Alert este un serviciu de alertare care permite transmiterea de alerte SMS pe telefonul mobil personal sau pe email la adresa specificată de client, de fiecare dată când o operaţiune este efectuată din sau în conturile deţinute la BCR
Parteneriatul CEC Bank - Acibadem Hospitals Group aduce beneficii clientilor

Parteneriatul CEC Bank - Acibadem Hospitals Group aduce beneficii clientilor

In baza parteneriatului incheiat intre CEC Bank si Acibadem Hospitals Group, clientii bancii persoane fizice, detinatori de carduri de debit si de credit, beneficiaza de o reducere de 15% la serviciile medicale in cele 16 spitale generale ale grupului de sanatate.

Raiffeisen Bank a lansat o emisiune de obligatiuni in lei

Raiffeisen Bank Romania a lansat astazi cu succes o emisiune de obligatiuni pe trei ani in valoare de 225 milioane lei, cu o dobanda de 5,5%. Intermediarul, Raiffeisen Capital & Investment, a deschis subscrierea in aceasta dimineata si a inchis-o anticipat in aceeasi zi, cand subscrierile au atins suma maxima planificata.

EBRD backs Romanian bond issue

The EBRD has launched a 150 million Euro programme to back medium- to long-term bonds issued by Romanian financial institutions, in a move to support the development of the capital markets in the country.

CEE financial markets are influenced by global liquidity debate

Peter Brezinschek, head of Raiffeisen Research, a unit of Raiffeisen Bank International AG (RBI), opened his analysis in the recent publication for the third quarter Strategies Austria & CEE with his assessment on the GDP readings for the first quarter of 2013.

CEC Bank lanseaza serviciul Info SMS

CEC Bank a anuntat lansarea serviciului Info SMS dedicat clientilor persoane fizice, posesori de carduri de debit si de credit, prin care acestia sunt informati in timp real, printr-un mesaj pe telefonul mobil, despre tranzactiile efectuate cu cardul (suma utilizata, data, ora, locatia), soldul disponibil si orice alte operatiuni de plati si incasari din contul atasat cardului.

Alpha Bank lansează Alpha IMM SMART Management

Alpha Bank a anunţat lansarea unui produs dedicat întreprinderilor mici şi mijlocii, care combină flexibilitatea unui cont curent, cu dobânzi atractive pentru sumele din cont şi soluţii de finanţare accesibile.

CEC Bank obtine noi fonduri pentru finantarea IMM-urilor

Banca Europeana de Investitii (BEI) acorda CEC Bank un imprumut in valoare totala de 45 milioane euro, destinat finantarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), societatilor cu capitalizare de piata medie si entitatilor publice care activeaza in industrie si servicii, inclusiv turism si infrastructura. Pentru inceput, se semneaza o prima transa din acest imprumut, in valoare de 15 milioane euro.

Alpha Bank extinde facilităţile creditului de refinanţare

Alpha Bank a anunţat adăugarea de noi facilităţi creditului de refinanţare Alpha All in 1 garantat cu ipotecă, un produs de refinanţare complet, cu ajutorul căruia clienţii îşi pot consolida împrumuturile deţinute la mai multe instituţii financiare, într-unul singur, reducând cu până la 50% rata lunară.

In anul 2012, CEC Bank a reusit sa isi atinga principalul obiectiv, respectiv cresterea portofoliului de credite acordate persoanelor juridice. Astfel, cresterea la acest indicator a fost de 32% fata de 2011, in timp ce activele bancii au crescut cu 8,5% (fata de 3,4% cresterea activelor pe total sistem bancar).
Excedent de 327 milioane de euro al contului curent al balanţei de plăţi după primele două luni

Excedent de 327 milioane de euro al contului curent al balanţei de plăţi după primele două luni

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un excedent de 327 milioane euro în primele două luni ale acestui an, comparativ cu un deficit de 657 milioane euro în aceeaşi perioadă din anul 2012, potrivit unui comunicat al Băncii Naţionale a României.

Bank of Cyprus a anunţat printr-o notă sucursalele şi filialele din străinătate că decizia de taxare a depozitelor mai mari de 100.000 de euro va fi aplicată numai pentru depozitele constituite în Cipru, arătând că o circulară oficială va fi emisă în cursul acestei zile.