Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

BCR a trimis mai mult de un milion de alerte clienţilor

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat trimiterea a peste un milion de alerte (SMS şi Email) clienţilor care au activat serviciul BCR Alert. BCR Alert este un serviciu de alertare care permite transmiterea de alerte SMS pe telefonul mobil personal sau pe email la adresa specificată de client, de fiecare dată când o operaţiune este efectuată din sau în conturile deţinute la BCR
Parteneriatul CEC Bank - Acibadem Hospitals Group aduce beneficii clientilor

Parteneriatul CEC Bank - Acibadem Hospitals Group aduce beneficii clientilor

In baza parteneriatului incheiat intre CEC Bank si Acibadem Hospitals Group, clientii bancii persoane fizice, detinatori de carduri de debit si de credit, beneficiaza de o reducere de 15% la serviciile medicale in cele 16 spitale generale ale grupului de sanatate.

Raiffeisen Bank a lansat o emisiune de obligatiuni in lei

Raiffeisen Bank Romania a lansat astazi cu succes o emisiune de obligatiuni pe trei ani in valoare de 225 milioane lei, cu o dobanda de 5,5%. Intermediarul, Raiffeisen Capital & Investment, a deschis subscrierea in aceasta dimineata si a inchis-o anticipat in aceeasi zi, cand subscrierile au atins suma maxima planificata.

EBRD backs Romanian bond issue

The EBRD has launched a 150 million Euro programme to back medium- to long-term bonds issued by Romanian financial institutions, in a move to support the development of the capital markets in the country.

CEE financial markets are influenced by global liquidity debate

Peter Brezinschek, head of Raiffeisen Research, a unit of Raiffeisen Bank International AG (RBI), opened his analysis in the recent publication for the third quarter Strategies Austria & CEE with his assessment on the GDP readings for the first quarter of 2013.

CEC Bank lanseaza serviciul Info SMS

CEC Bank a anuntat lansarea serviciului Info SMS dedicat clientilor persoane fizice, posesori de carduri de debit si de credit, prin care acestia sunt informati in timp real, printr-un mesaj pe telefonul mobil, despre tranzactiile efectuate cu cardul (suma utilizata, data, ora, locatia), soldul disponibil si orice alte operatiuni de plati si incasari din contul atasat cardului.

Alpha Bank lansează Alpha IMM SMART Management

Alpha Bank a anunţat lansarea unui produs dedicat întreprinderilor mici şi mijlocii, care combină flexibilitatea unui cont curent, cu dobânzi atractive pentru sumele din cont şi soluţii de finanţare accesibile.

CEC Bank obtine noi fonduri pentru finantarea IMM-urilor

Banca Europeana de Investitii (BEI) acorda CEC Bank un imprumut in valoare totala de 45 milioane euro, destinat finantarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), societatilor cu capitalizare de piata medie si entitatilor publice care activeaza in industrie si servicii, inclusiv turism si infrastructura. Pentru inceput, se semneaza o prima transa din acest imprumut, in valoare de 15 milioane euro.

Alpha Bank extinde facilităţile creditului de refinanţare

Alpha Bank a anunţat adăugarea de noi facilităţi creditului de refinanţare Alpha All in 1 garantat cu ipotecă, un produs de refinanţare complet, cu ajutorul căruia clienţii îşi pot consolida împrumuturile deţinute la mai multe instituţii financiare, într-unul singur, reducând cu până la 50% rata lunară.

In anul 2012, CEC Bank a reusit sa isi atinga principalul obiectiv, respectiv cresterea portofoliului de credite acordate persoanelor juridice. Astfel, cresterea la acest indicator a fost de 32% fata de 2011, in timp ce activele bancii au crescut cu 8,5% (fata de 3,4% cresterea activelor pe total sistem bancar).
Excedent de 327 milioane de euro al contului curent al balanţei de plăţi după primele două luni

Excedent de 327 milioane de euro al contului curent al balanţei de plăţi după primele două luni

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un excedent de 327 milioane euro în primele două luni ale acestui an, comparativ cu un deficit de 657 milioane euro în aceeaşi perioadă din anul 2012, potrivit unui comunicat al Băncii Naţionale a României.

Bank of Cyprus a anunţat printr-o notă sucursalele şi filialele din străinătate că decizia de taxare a depozitelor mai mari de 100.000 de euro va fi aplicată numai pentru depozitele constituite în Cipru, arătând că o circulară oficială va fi emisă în cursul acestei zile.

Guvernele naţionale trebuie să cureţe sistemele bancare şi să consolideze activităţile de supraveghere financiară

Guvernele naţionale trebuie să cureţe sistemele bancare şi să consolideze activităţile de supraveghere financiară

Guvernele naţionale trebuie să cureţe sistemele bancare şi să consolideze activităţile de supraveghere financiară, ca să nu pună în pericol recenta redresare a pieţelor globale ale acţiunilor, conform afirmaţiilor lui David Lipton, director general adjunct al Fondului Monetar Internaţional (FMI), citat de presa internaţională.

KIWI Finance anunţă creşterea numărului de clienţi

KIWI Finance anunţă creşterea numărului de clienţi

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, a anunţat creşterea cu 33% a numărului de clienţi în 2012 faţă de aceeaşi anul precedent. Cifra de afaceri a depăşit 4,0 milioane lei, iar volumul creditelor intermediate a fost de 42,8 milioane euro. Din acestea, 60% au fost credite cu garanţii imobiliare standard, 14% credite Prima Casă şi 26% credite de nevoi personale.
BEI poate acorda României o finanţare de 700-900 milioane euro

BEI poate acorda României o finanţare de 700-900 milioane euro

Banca Europeană de Investiţii (BEI) poate acorda României, în acest an, finanţări totale de 700-900 milioane euro, dublu faţă de 2012, inclusiv pentru asigurarea confinanţării proiectelor din fonduri europene, a declarat preşedintele băncii, Werner Hoyer, în urma întâlnirii cu premierul Ponta. Începând cu anii "90, BEI a împrumutat România cu circa 9,3 miliarde euro, din care 335 milioane euro anul trecut, a arătat Hoyer.