Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clientii IMM de la Banca Romaneasca au la dispozitie noi solutii de creditare

1589 afisari
In urma semnarii Acordului de Plafon de Garantare IMM dintre Banca Romaneasca si EximBank, clientii IMM au acum la dispozitie o noua gama de solutii de creditare necesare pentru realizarea investitiilor sau pentru sustinerea activitatii curente.
Astfel, clientii IMM pot opta pentru solutii de creditare cu o durata a creditului de maxim cinci ani (in cazul produselor pentru proiecte de investitii), maxim 12 luni (in cazul creditelor pentru activitate curenta) sau maxim 24 luni (in cazul scrisorilor de garantie bancara).

“Prin incheierea Acordului de Acordului de Plafon de Garantare IMM, Banca Romaneasca beneficiaza din partea EximBank de un plafon in valoare de 20.000.000 lei. Clientii IMM care deruleaza activitatea cu sustinere de la Banca Romaneasca au la dispozitie o valoare maxima a garantiei individuale de 1,5 milioane lei, iar procentul garantat este de maxim 80% in cazul creditelor de investitii, sau de maxim 70% in cazul creditelor pentru susținerea activitatii curente, procent valabil si pentru scrisorile de garantie bancara. Acest accord semnat cu EximBank este o confirmare a angajamentului celor doua institutii financiare pentru dezvoltarea IMM-urilor din Romania si implicit pentru consolidarea evolutiei economiei”, a declarat Cosmin Calin, Director Executiv Banca Romaneasca, Divizia Corporatii si IMM.
”Ne bucura faptul ca Banca Romaneasca a decis sa se implice alaturi de EximBank intr-un parteneriat care raspunde nevoilor de finantare ale companiilor romanesti si creeaza premisele pentru utilizarea  extinsa  a garantiilor emise in numele si contul statului roman, pentru o directionare eficienta a fondurilor publice catre economia reala. Invitam asadar si alte banci comerciale sa valorifice oferta noastra, beneficiile oferite de Plafonul de garantii IMM facilitand diversificarea solutiilor de finantare a proiectelor IMM-urilor autohtone pe termen scurt si mediu, sustinand in acelasi timp si atingerea tintelor de performanta specifice institutiilor bancare”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.
Citeşte mai multe despre: Banca Romaneasca, EximBank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza