Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

BCR anunţă programul de sărbători

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 şi 1 şi 2 ianuarie 2013. Pe 24 şi 31 decembrie 2012 unităţile BCR vor avea program normal.

EBRD and EDPR continue their cooperation

The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) continues to support renewable energy production in Romania by lending 50 million Euro to finance the operation of the 24 MW Vutcani wind farm and 33 MW Sarichioi wind farm.

OTP Bank România şi-a majorat capitalul social

OTP Bank România a anunţat majorarea capitalului social cu 49.999.920 lei, de la 682.908.960 la 732.908.880 lei. Ca urmare a majorarii de capital, OTP Bank Nyrt., în calitate de acţionar principal, deţine 3.053.783 acţiuni nominative şi o cotă de participaţie la capitalul social de 732.907.920 lei, reprezentând 99,99986902% din totalul capitalului social, în vreme ce Merkantil Bank Zrt., deţine patru acţiuni nominale şi o cotă de participaţie de 960 lei, reprezentând 0,00013098% din totalul capitalului social.

Alpha Bank România lansează Alpha e-statements

Alpha Bank România a anunțat lansarea serviciului Alpha e-statements, care permite vizualizarea online a extraselor de cont și card de credit. Potrivit băncii, serviciul este oferit gratuit, tuturor clienților persoane fizice.

Raiffeisen Bank se imprumuta pentru a credita IMM-urile si sectorul public

Raiffeisen Bank si Council of Europe Development Bank (CEB) au semnat un acord de imprumut in valoare de 80 de milioane de euro - 50 de milioane de euro pentru Raiffeisen Bank Romania si 30 milioane de euro pentru subsidiara Raiffeisen Leasing. Liniile de finantare sunt destinate investitiilor IMM-urilor cu scopul de a creea sau a mentine locurile de munca (maxim 250 de angajati) si finantarii investitiilor comunitatilor locale si a companiilor de utilitati publice.

RBI anunta cresterea profitului consolidat

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a anuntat un profit consolidat (dupa taxe si interese minoritare) de 842 milioane euro pentru primele noua luni ale anului 2012, ceea ce reprezinta o crestere de 13% fata de primele trei trimestre ale anului precedent (T3 2011: 745 milioane euro).

BCR investeşte în dezvoltarea reţelei de self service

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat extinderea conceptului de self service prin instalarea unei reţele de 400 de ghişee automate, valoarea investiţiei ridicându-se la circa două milioane de euro.

OTP Bank şi MasterCard oferă gratuitate la retragerile de numerar

OTP Bank Romȃnia anunţă lansarea, în parteneriat cu MasterCard, a campaniei promoţionale ATM 0. Potrivit băncii, pȃnă la data de 31 decembrie 2012, toţi posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romȃnia beneficiază de comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din ţară, al oricărei bănci.

Chirnogeni wind farm project gets financing

The EBRD has agreed to provide a loan of 91 million Euro for the construction and operation of an 80 MW wind farm located in Chirnogeni, Constanta county.

BCR lanseaza noile pachete de cont curent

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea noilor pachete de cont curent, respectiv ClasiCont BCR, care ofera acces clientilor la contul deschis la BCR, ExtraCont BCR, pentru persoanele care fac plati de facturi, transferuri si depozite, inclusiv prin internet si telefon, si TotalCont BCR, care este un pachet de tip all inclusive, dedicat clientilor pasionati de plata cu cardul si de utilizarea internet bankingului, oferind un numar nelimitat de tranzactii intra si interbancare cu comision zero.

Erste Group ofera certificatele Bonus

Investitorii care tranzactioneaza instrumente financiare listate la Bursa de Valori Bucuresti au posibilitatea, incepand de astazi, de a achizitiona un nou tip de certificate emise de Erste Group, certificatele Bonus.

KIWI Finance raportează creşterea numărului de clienți

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, a înregistrat o creştere cu 18% a numărului de clienți în 2012 față de aceeași perioadă a anului trecut.

Citibank clients have access to new insurance and investment tool

Citibank Romania customers now benefit from Aegon Prestige, a new financial product developed by Aegon, which combines the characteristics of life insurance products with the open architecture of investment funds.

CEC Bank incurajeaza incasarea pensiilor prin conturi de card

CEC Bank a anuntat ca incepand cu luna noiembrie toti clientii care incaseaza drepturile de pensie prin conturi de card sau care au activat serviciul de transfer automat din contul curent in cont de card vor primi pensiile cu o zi mai repede decat clientii care nu au optat sa isi acceseze pensia prin card.

BCR reports a solid quarterly operating result

BCR said its operating performance in Q3 2012 reached an improved result of 618.3 million lei (136.6 million lei), up by 3.8 per cent on Q2 2012 in a continuing difficult market, with a weak loan demand, strong competition for deposits and low risk assets, as well as a volatile FOREX rate leu/ Euro putting additional pressure on its customers.

Printec Group și TONBELLER implementează sistemul de prevenire a spălării banilor la subsidiarele Alpha Bank

Printec Group, în parteneriat cu TONBELLER AG, anunță implementarea cu succes a unui sistem centralizat de prevenire a spălării banilor dedicat subsidiarelor Alpha Bank din Europa de Sud-Est.