Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank prelungeste campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice

268 afisari
CEC Bank prelungeste pana la data de 30.06.2017 campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice. Campania vizeaza Creditul pentru investitii, Linia de credite pentru investitii standard, Creditele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene si Creditele de investitii din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI).
  Produsele incluse in campania promotionala beneficiaza de urmatoarele beneficii suplimentare:

- reducerea marjelor de dobanda - dobanzi incepand cu 3,10%;
- eliminarea comisionului de analiza pentru solicitarile de refinantare aferente produselor din cadrul campaniei, inregistrate incepand cu data 01.03.2017;
- extinderea perioadei de creditare pana la 15 ani, pentru unele produse din campanie;
- includerea in soldul creditelor a comisioanelor de refinantare, in cazul refinantarii creditelor de investitii aflate in derulare la alte banci, pentru unele produse din campanie. "Extinderea campaniei promotionale la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice reprezinta un nou demers realizat de CEC Bank cu scopul de a sustine activ proiectele de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, oferindu-le acces la produse de finantare avantajoase,  adaptate nevoilor acestora", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Potrivit bancii, clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza