Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Leasing susţine companiile care angajează tineri

271 afisari
UniCredit Leasing lansează un nou produs de finanţare destinat companiilor mici şi mijlocii, dar şi celor din sectorul public, care angajează tineri cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani. În cursul anului 2016 UniCredit Leasing a contractat o linie de credit de cinci milioane euro de la Banca Europeană de Investiţii. Fondurile atrase vor fi dedicate programului Jobs for Youth, care încurajează angajarea tinerilor absolvenţi de către IMM-uri.
În baza acestui program, UniCredit Leasing acordă o reducere de 1,5% faţă de dobânda standard companiilor care fac dovada angajării, colaborarii sub formă de internship sau oferirii de programe de training tinerilor absolvenţi. Produsul este disponibil pentru finanţarea în euro a proiectelor implementate în România care au ca obiect bunurile noi, pe o perioadă cuprinsă între 24 şi 60 de luni.

Costul total al fiecărui proiect în parte nu poate depăşi 1 milion euro. Utilizarea produselor de creditare şi leasing financiar de către IMM-uri va servi finanţării investiţiilor în mijloace fixe şi va implica proiecte noi (bunuri noi, vehicule cu 0 km) sau modernizarea şi extinderea activităţilor existente.

Sub-proiectele care vizează protecţia mediului şi cele de dimensiuni mici vor avea prioritate.

“Tranziţia tinerilor de la şcoală la muncă este o problemă inerentă. Ne dorim sa contribuim la crearea de noi locuri de muncă si credem că acordarea acestor beneficii suplimentare are un impact semnificativ în decizia angajatorilor de a crea noi oportunităţi pentru tineri.” a declarat Mircea Cotigă, CEO al UniCredit Leasing Corporation IFN SA.   

Citeşte mai multe despre: UniCredit Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.