Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza Creditul punte destinat beneficiarilor Masurii 14T

1587 afisari
CEC Bank continua demersurile de sustinere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 14T - plati privind bunastarea animalelor (porci si pasari).
In baza conventiei incheiate, beneficiarii pot accesa credite de pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA. Dobanda este foarte avantajoasa, fiind compusa din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobanda actuala 3,06% p.a.), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finantarii acordate, iar documentatia aferenta acestui tip de credit este simplificata. Structura de garantii este una flexibila, inclusiv prin posibilitatea obtinerii garantiei Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM). Finantarea se acorda fara contributie proprie din partea clientului si este exclusiv in lei, pentru prevenirea riscului valutar.
"Urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor si sectorului agricol, CEC Bank continua sa se defineasca drept un sustinator activ al economiei romanesti. Prin parteneriatul cu APIA, devenit deja unul de traditie, banca noastra a acordat din 2009 si pana in prezent finantari in valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei, in sprijinul agriculturii romanesti”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank,   FGCR, FNGCIMM

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza