Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Arval a finalizat achiziția GE Capital fleet services

Grupul bancar francez BNP Paribas anunță că Arval a finalizat achiziția GE Capital fleet services. Grație acestei achiziții, Arval devine liderpe piața leasingului operațional multimarcă in Europa.

Garanti Bank estimează o îmbunătățire a nivelului de creditare,

Garanti Bank estimează o îmbunătățire a nivelului de creditare, în condițiile în care economia a intrat pe un trend ascendent, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al instituției, corespunzător celui de-al treilea trimestru.

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditul pentru afaceri dinamice

Continuand politica de sustinere a segmentului IMM, CEC Bank anunta derularea unei campanii promotionale la Creditul pentru afaceri dinamice, in perioada 04.11.2015 - 29.02.2016. Produsul destinat finantarii activitatii curente.

Western Union lansează platforma WU Connect

The Western Union Company, unul din liderii globali în soluții de plăți, a anunțat lansarea WU ConnectSM - o platformă tehnologică inovatoare care permite integrarea cu principalele platforme de mesagerie şi social media pentru a oferi utilizatorilor o modalitate unică de a transfera rapid şi convenabil bani în întreaga lume.

Banca Transilvania acordă fermierilor credite pentru culturile afectate de secetă

Banca Transilvania acordă împrumuturi fermierilor care au culturi afectate de secetă, pentru ca aceştia să îşi poată respecta obligaţiile contractuale faţă de furnizori şi să poată onora plăţile pentru culturile înfiinţate în anul agricol 2014-2015, scadente în această perioadă.

BT lansează un microsite dedicat informării clienţilor VBRO

Banca Transilvania (BT) anunţă calendarul activităţilor din perioada cuprinsă între 1 noiembrie a.c. şi 4 ianuarie 2016, integrarea Volksbank România în structura sa finalizându-se în 31 decembrie a.c. Astfel, BT lansează microsite-ul www.bancatransilvania.ro/bunvenit, cu informaţii despre migrare; posibilitatea aflării online a IBAN-ului contului de la Banca Transilvania; ghid de bun venit la BT; detalii personalizate pentru clienţii companii
EximBank expands to improve services for the business community

EximBank expands to improve services for the business community

While many banks are still struggling to deal with the aftermath of the economic crisis, EximBank is boosting profits, expanding its territorial network and product portfolio. In an interview with Business Arena, Traian Halalai, the bank's Executive President, emphasizes the efforts made by the entire team at EximBank for the modernization of its products, services and operations. And he also outlines some bold new projects for the future.

CEC Bank lanseaza noi produse de finantare in parteneriat cu APIA

Continuand politica de sustinere a sectorului agricol, CEC Bank lanseaza noi produse de finantare in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Banca Transilvania lansează campania Bank to School

Banca Transilvania dă startul unui nou eveniment de shopping bancar, Bank to School, care are loc în perioada 20 august - 30 septembrie, exclusiv online, prin accesarea siteului BT. Pe lângă o serie de reduceri şi beneficii pentru clienţi, campania are o componentă de implicare socială. "Bank to School este cel mai nou concept al Băncii Transilvania, un brand ludic şi vesel, constuit în jurul ideii de Back to School, devenit Bank to School prin oferta BT şi prin contribuţia la susţinerea educaţiei" declară Sergiu Mircea, Director Marketing & Produse şi Segmente Retail, Banca Transilvania.

Garanti Bank a fost premiată de Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank și Best Integrated Consumer Bank Site

Garanti Bank a fost premiată de către revista Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank in Romania și Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region. Distincțiile au fost acordate în cadrul 2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition.

Raiffeisen Bank Romania inregistreaza un profit net de 48 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 48 milioane euro in primele sase luni ale lui 2015 fata de 45 milioane euro, cat inregistra in iunie 2014, reprezentand o crestere de 6%. Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 6,48 miliarde euro, in crestere cu 9% fata de cele 5,94 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2014.

73 de plăţi cu carduri Visa pot fi câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 23 iulie 73 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 364 şi 364,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei.

Garanti Bank revizuiește prognoza de creștere a PIB-ului

Garanti Bank a revizuit în sus prognozele de creștere a PIB-ului, la 3% în 2015 și 3,5% în 2016, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al băncii, aferent celui de-al doilea trimestru.

CEC Bank si Banca Europeana de Investitii continua sustinerea companiilor romanesti

In baza conventiilor de finantare incheiate cu Banca Europeana de Investitii (BEI), CEC Bank a acordat pana in prezent peste 200 de credite, atat pentru finantarea capitalului de lucru, cat si pentru realizarea unor proiecte de investitii cu destinatii precum constructia sau achizitionarea de spatii comerciale, productie si/sau depozitare, achizitionarea de echipamente industriale, modernizarea unitatilor de cazare si turism sau producerea de energie verde.

Zece proiecte vor primi finantare prin Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015

Pana la 1 august in programul Raiffeisen Comunitati au fost depuse 134 de proiecte, iar dupa verificarea eligibilitatii lor conform regulamentului, au ramas in finala 99.

Volksbank România reduce datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor persoane fizice

Volksbank România (VBRO), la iniţiativa acţionarului său, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de aceştia ca şi comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie.

Șase rate suplimentare prin CardAvantaj și Fidelicard în București Mall și Plaza România

Parteneriatul dintre Fidelicard, programul de loializare al București Mall și Plaza România, și CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpături în rate din România, continuă cu beneficii suplimentare pentru clienții celor două centre comerciale.

MasterCard extinde acceptarea MasterPass în România

MasterCard extinde rețeaua de acceptare MasterPass în România, prin semnarea unor acorduri cu Banca Comercială Română și EuPlătesc.ro, pentru implementarea butonului Cumpără cu MasterPass

Banca Transilvania raportează o creștere organică susținută în primul semestru al anului

Banca Transilvania a anunţat că activele sale au crescut cu 8,4% faţă de sfârșitul anului 2014, totalizând 38.601 milioane lei la sfârșitul semestrului I, iar veniturile operaționale au ajuns la 965,5 milioane lei, cu 11% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când erau 870 milioane lei. Profitul brut a fost de 226,31 milioane lei, în creștere cu 8% față de semestrul I 2014.

Grupul Garanti România a înregistrat profit net de 75 milioane lei în primul semestru

Grupul Garanti România a înregistrat profit net de 75 milioane lei, în primul semestru. De asemenea, veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, în primele șase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.