Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Banca Transilvania finalizează fuziunea cu Volksbank România

La opt luni de la achiziţionarea Volksbank România, Banca Transilvania anunţă încheierea cu succes a integrării VBRO în structura BT şi fuziunea celor două bănci. Acum avem 2,2 milioane de clienţi BT, din care a

Banca Transilvania primeşte finanţare de 75 de milioane euro de la BEI

Banca Transilvania (BT) primeşte un împrumut de 75 de milioane euro din partea Băncii Europene de Investiții (BEI) pentru finanțarea proiectelor din domeniul industriei, serviciilor, agriculturii și infrastructurii promovate de IMM-uri, societăți cu capitalizare bursieră medie și instituţii publice din România. Pentru BT este a doua tranșă dintr-un împrumut de 150 de milioane euro. Prima tranșă, primită de Banca Transilvania în luna octombrie 2014, a fost alocată cu succes creşterii accesului IMM-urilor, societăților cu capitalizare bursieră medie și entităților publice.

Banca Transilvania lansează opţiunea Carduri personalizate cu tematică românească

Banca Transilvania lansează opţiunea Carduri personalizate cu tematică românească pentru cardurile BT de debit Visa Electron şi MasterCard Mondo, ambele în variantă contactless.
Garanti Bank builds winning strategy

Garanti Bank builds winning strategy

Employing a customer-centered strategy, Garanti Bank has enjoyed positive results this year. In an interview with Business Arena, Ufuk Tandogan, CEO, Garanti Bank Romania, outlined some of the key elements that made those results possible, emphasizing that the bank had a long-term commitment to the Romanian market. In addition, he pointed out that the country's economy had positive growth prospects.

Banca Transilvania raportează rezultate pozitive pentru primele nouă luni ale anului

Banca Transilvania a înregistrat rezultate financiare bune în primele nouă luni ale acestui an. Activele băncii au crescut cu 10,6% faţă de finalul anului trecut, fiind de 39.397 milioane lei, iar veniturile operaționale au ajuns la 1.453,6 milioane lei, cu 1,6% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2014, când erau 1.430,9 milioane lei. Profitul brut BT este de 373,5 milioane lei. Lichiditatea şi solvabilitatea BT sunt la un nivel confortabil, peste limitele impuse de BNR şi peste performanţa sistemului bancar.

Arval a finalizat achiziția GE Capital fleet services

Grupul bancar francez BNP Paribas anunță că Arval a finalizat achiziția GE Capital fleet services. Grație acestei achiziții, Arval devine liderpe piața leasingului operațional multimarcă in Europa.

Garanti Bank estimează o îmbunătățire a nivelului de creditare,

Garanti Bank estimează o îmbunătățire a nivelului de creditare, în condițiile în care economia a intrat pe un trend ascendent, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al instituției, corespunzător celui de-al treilea trimestru.

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditul pentru afaceri dinamice

Continuand politica de sustinere a segmentului IMM, CEC Bank anunta derularea unei campanii promotionale la Creditul pentru afaceri dinamice, in perioada 04.11.2015 - 29.02.2016. Produsul destinat finantarii activitatii curente.

Western Union lansează platforma WU Connect

The Western Union Company, unul din liderii globali în soluții de plăți, a anunțat lansarea WU ConnectSM - o platformă tehnologică inovatoare care permite integrarea cu principalele platforme de mesagerie şi social media pentru a oferi utilizatorilor o modalitate unică de a transfera rapid şi convenabil bani în întreaga lume.

Banca Transilvania acordă fermierilor credite pentru culturile afectate de secetă

Banca Transilvania acordă împrumuturi fermierilor care au culturi afectate de secetă, pentru ca aceştia să îşi poată respecta obligaţiile contractuale faţă de furnizori şi să poată onora plăţile pentru culturile înfiinţate în anul agricol 2014-2015, scadente în această perioadă.

BT lansează un microsite dedicat informării clienţilor VBRO

Banca Transilvania (BT) anunţă calendarul activităţilor din perioada cuprinsă între 1 noiembrie a.c. şi 4 ianuarie 2016, integrarea Volksbank România în structura sa finalizându-se în 31 decembrie a.c. Astfel, BT lansează microsite-ul www.bancatransilvania.ro/bunvenit, cu informaţii despre migrare; posibilitatea aflării online a IBAN-ului contului de la Banca Transilvania; ghid de bun venit la BT; detalii personalizate pentru clienţii companii
EximBank expands to improve services for the business community

EximBank expands to improve services for the business community

While many banks are still struggling to deal with the aftermath of the economic crisis, EximBank is boosting profits, expanding its territorial network and product portfolio. In an interview with Business Arena, Traian Halalai, the bank's Executive President, emphasizes the efforts made by the entire team at EximBank for the modernization of its products, services and operations. And he also outlines some bold new projects for the future.

CEC Bank lanseaza noi produse de finantare in parteneriat cu APIA

Continuand politica de sustinere a sectorului agricol, CEC Bank lanseaza noi produse de finantare in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Banca Transilvania lansează campania Bank to School

Banca Transilvania dă startul unui nou eveniment de shopping bancar, Bank to School, care are loc în perioada 20 august - 30 septembrie, exclusiv online, prin accesarea siteului BT. Pe lângă o serie de reduceri şi beneficii pentru clienţi, campania are o componentă de implicare socială. "Bank to School este cel mai nou concept al Băncii Transilvania, un brand ludic şi vesel, constuit în jurul ideii de Back to School, devenit Bank to School prin oferta BT şi prin contribuţia la susţinerea educaţiei" declară Sergiu Mircea, Director Marketing & Produse şi Segmente Retail, Banca Transilvania.

Garanti Bank a fost premiată de Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank și Best Integrated Consumer Bank Site

Garanti Bank a fost premiată de către revista Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank in Romania și Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region. Distincțiile au fost acordate în cadrul 2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition.

Raiffeisen Bank Romania inregistreaza un profit net de 48 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 48 milioane euro in primele sase luni ale lui 2015 fata de 45 milioane euro, cat inregistra in iunie 2014, reprezentand o crestere de 6%. Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 6,48 miliarde euro, in crestere cu 9% fata de cele 5,94 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2014.

73 de plăţi cu carduri Visa pot fi câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 23 iulie 73 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 364 şi 364,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei.

Garanti Bank revizuiește prognoza de creștere a PIB-ului

Garanti Bank a revizuit în sus prognozele de creștere a PIB-ului, la 3% în 2015 și 3,5% în 2016, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al băncii, aferent celui de-al doilea trimestru.

CEC Bank si Banca Europeana de Investitii continua sustinerea companiilor romanesti

In baza conventiilor de finantare incheiate cu Banca Europeana de Investitii (BEI), CEC Bank a acordat pana in prezent peste 200 de credite, atat pentru finantarea capitalului de lucru, cat si pentru realizarea unor proiecte de investitii cu destinatii precum constructia sau achizitionarea de spatii comerciale, productie si/sau depozitare, achizitionarea de echipamente industriale, modernizarea unitatilor de cazare si turism sau producerea de energie verde.

Zece proiecte vor primi finantare prin Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015

Pana la 1 august in programul Raiffeisen Comunitati au fost depuse 134 de proiecte, iar dupa verificarea eligibilitatii lor conform regulamentului, au ramas in finala 99.