Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank elimină comisionul de subscriere pentru fondul Pioneer STABILO

275 afisari
UniCredit Bank, una dintre principalele instituții financiare din România, anunță eliminarea comisionului de subscriere perceput în momentul realizării unei investiții în fondul Pioneer STABILO prin intermediul băncii.
Pioneer STABILO este un fond de obligațiuni și instrumente cu venit fix care se adresează cu precădere investitorilor cu un profil conservator, ce urmăresc conservarea capitalului investit în condițiile unei volatilități reduse a valorii unității de fond.
Eliminarea comisionului de subscriere este aplicabilă în conformitate cu prevederile Prospectului de Emisiune al Fondului şi este valabilă pentru toate investițiile în fondul Pioneer STABILO efectuate până la data de 29 septembrie 2017. Oferta permite inclusiv clienților UniCredit Bank care dețin un Plan de Investiții RITM în fondul Pioneer STABILO să își rezilieze actualul plan și să contracteze un nou plan de investiții în acest fond, beneficiind astfel de comisionul zero de subscriere. “Eliminarea comisionului de subscriere este doar una dintre modalitățile prin care încercăm să le facem viața mai ușoară clienților noștri. Pentru clienții interesați să realizeze investiţii în unităţi de fond, această ofertă asigură mai multă mobilitate pentru portofoliul lor la un cost cât mai redus. În plus, pentru ei există și o serie de soluții simple și rapide de management al investițiilor, precum posibilitatea de a vizualiza soldul investițiilor prin intermediul Online și Mobile B@anking”, a declarat Septimiu Postelnicu, Șeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.

UniCredit Bank pune la dispoziția clienților săi și o gamă variată de fonduri mutuale, care oferă posibilitatea de a investi în instrumente financiare cu expunere locală și internațională, precum:

• subscriere individuală: investiții disponibile oricând pentru sume de minim 500 de lei sau 200 euro sau dolari;

• plan de Investiții RITM: permite investirea în mod regulat a unei mici părți din bugetul lunar, suma minimă necesară pentru planul de subscriere periodică fiind 50 lei sau 20 euro/dolari;

• investiție DUET: această variantă combină o investiție în fonduri mutuale și un depozit la termen cu o dobândă promoțională; suma minimă este de 5.000 lei/euro/dolari, distribuită astfel: 50% din suma investită în unități de fond și 50% din suma economisită în depozit la termen.
Citeşte mai multe despre: UniCredit Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.