Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Autentificare cu amprentă în mobile banking la UniCredit

Consecventă strategiei asumate pentru inovaţie permanentă şi digitalizarea activităţii sale, UniCredit Bank a continuat să dezvolte funcţionalităţile aplicaţiei de mobile banking, recent fiind adăugate noi beneficii pentru clienţi.
Certinvest Pensii are o nouă echipă de management

Certinvest Pensii are o nouă echipă de management

Compania de pensii private facultative Certinvest Pensii are, începând din iunie 2016, o noua conducere formată din directorul general Corina Cucoli și Ana-Maria Dragason, care ocupă postul de director general adjunct.

Banca Transilvania are hub de Digital Banking

Banca Transilvania dezvoltă un hub de Digital Banking, ca parte a strategiei de a creşte şi de a investi în omni-channel banking. Hub-ul va lansa şi va gestiona proiecte de profil pentru BT, prin conectarea unor idei creative care să transforme oferta Băncii Transilvania în soluții digitale.

BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marchează finalizarea tranzacției dintre BTS şi Capital Partners.

Condiţii mai dure de creditare pentru împrumuturile destinate achiziţiei de locuinţe şi terenuri

Pentru trimestrul doi din acest an, băncile estimează o accentuare a înăspririi condiţiilor de creditare pentru creditele ipotecare şi, într-o măsură mai mică, a creditelor de consum acordate populaţiei. În acelaşi timp, la nivelul companiilor nefinanciare, băncile autohtone prognozează o menţinere constanţa a standardelor de creditare în următoarele trei luni.

UniCredit Bank intră în parteneriat cu iSTYLE România

Continuând strategia de apropiere de nevoile clienţilor, prin inovaţie, eficientizare a proceselor şi oferirea unor beneficii speciale, UniCredit Bank a încheiat un parteneriat strategic cu iSTYLE România, prin care le oferă deţinătorilor de carduri emise de UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing condiţii speciale la achiziţia telefoanelor iPhone 6s sau 6s Plus.

UniCredit opens for business in Spain

UniCredit announced the launch of its country office in Spain. The leading European banking group will thus reinforce its presence in the continent, where it is the second largest corporate lender. Federico Ghizzoni, CEO of UniCredit, said:

Fitch confirmă ratingurile Garanti Bank

Agenția de Evaluare Financiară Fitch Ratings a confirmat ratingurile Garanti Bank România. Astfel, ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost confirmat la BBB- (cu perspectivă stabilă), cel pentru datorii pe termen scurt, la F3, ratingul de suport, la 2, iar ratingul de viabilitate, la b+.
Garanti Bank tunes up for the Millennials

Garanti Bank tunes up for the Millennials

Hoping to build on last year's positive results, Garanti Bank stays focused on continually adapting its products and services to customers' needs. In an interview with Business Arena, Ufuk Tandogan, General Manager, Garanti Bank Romania, outlines the bank's efforts to promote innovation and predicts more consolidation in the Romanian banking system.

Banca Transilvania a actualizat condițiile de acordare a creditelor cu garanție imobiliară

Pe fondul creşterii riscurilor activității bancare, generate de Legea Dării în Plată, Banca Transilvania crește avansul la creditele cu garanție imobiliară. În acelaşi timp, BT a decis sa ii sustina, in continuare, pe cei care doresc sa achizitioneze prima locuinta prin stabilirea unor conditii de avans mai relaxate.

UniCredit Leasing anunţă rezultate pozitive pentru primele trei luni ale anului

Pentru UniCredit Leasing rezultatele primului trimestru din 2016 au fost remarcabile, primele trei luni reprezentând cel mai bun trimestru din ultimii 8 ani în privinţa valorii bunurilor finanţate. Valoarea de achiziţie a bunurilor finanţate în primul trimestru al anului 2016 a fost de 105 milioane de euro, incluzând volumul de leasing operaţional derulat de UniCredit Leasing Fleet Management, care a fost de 9,5 milioane de euro.

RBI anunta un profit consolidat de 114 milioane de euro

In primul trimestru al lui 2016, Grupul Raiffeisen Bank International AG (RBI) a generat un profit inainte de impozitare de 229 milioane EUR, reprezentand o crestere de 22% an-la-an.

UniCredit Bank a obţinut un profit net consolidat de 108,7 milioane de lei în primul trimestru din 2016

UniCredit Bank a realizat în primul trimestru din 2016 venituri operaţionale consolidate de 393,3 milioane de lei (88,1 milioane de euro), în creştere cu 5,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015.

Banca Transilvania raportează o creştere susținută a activității, în condiții de eficiență operațională

După un an 2015 atipic în istoria Băncii Transilvania, primul trimestru al acestui an s-a înscris în linia back to business pentru BT, cu o serie de proiecte noi care au ca obiectiv creşterea eficienței operaționale, pregătirea terenului pentru tot ce înseamnă multi-canale de vânzare & digitalizare, precum şi modernizarea rețelei de sucursale şi agenții.

Acord intre Uniunea Europeană și SUA referitor la cadrul serviciilor financiare

Uniunea Europeană și SUA au ajuns la un acord referitor la cadrul serviciilor financiare, în timpul negocierilor privind Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP), a apreciat organizația de protecție a mediului Greenpeace Olanda, citând o serie de documente confidențiale din jurul discuțiilor. Astfel, UE a acceptat un capitol de sine stătător privind serviciile financiare,

UniCredit Bank îmbunătăţeşte aplicaţia Mobile B@nking

Clienţii UniCredit Bank îşi pot transforma telefonul mobil în echivalentul propriei sucursale bancare, fără cozi și accesibilă din orice loc s-ar afla, cu ajutorul aplicaţiei Mobile B@nking.

UniCredit Consumer Financing încurajează fidelitatea clienţilor

Până pe data de 30 iunie 2016 UniCredit Consumer Financing (UCFin) desfăşoară o campanie prin care recompensează suplimentar clienţii care achiziţionează mai multe produse sau servicii financiare din oferta UCFin şi UniCredit Bank.

ARB votează componenţa Consiliului Director

Adunarea Generală a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), reunită în şedinţă pe 19 aprilie 2016, a votat componenţa Consiliului Director ca urmare a existenței unui post vacant de membru.

Campania InfoCons și MasterCard își desemnează câștigătorii

Mai multe tranzacții cu cardul în valoare de 0,89 lei, aferente prețului unui bilet de călătorie în transportul public din Sibiu, au fost desemnate câștigătoare în urma tragerilor la sorți din cadrul campaniei Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem!, organizată de InfoCons și MasterCard. Cele mai mari premii au fost oferite în urma extragerii speciale de primăvară din luna martie, care a marcat și finalul campaniei, când mai mulți norocoși au câștigat premii în valoare de 57.500 lei fiecare.

Banca Transilvania deschide o nouă agenție la Roma

Banca Transilvania se extinde în Italia prin deschiderea Agenției Casilina, a doua unitate BT din Roma. Banca este prezentă pe piața italiană din anul 2014, având peste 3.000 de clienți.