Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank deschide sezonul aplicatiilor de credit online

1770 afisari
Raiffeisen Bank a lansat mai multe functionalitati inovatoare pentru utilizarea serviciilor bancare la distanta folosind site-ul bancii, Raiffeisen Online sau Smart Mobile. Inceputul lunii decembrie aduce o alta facilitate pentru clientii Raiffeisen Bank: un nou flux de aplicatie pentru creditul de nevoi personale, Flexicredit, online, pe www.raiffeisen.ro.
Fluxul online este disponibil exclusiv pentru clientii Raiffeisen Bank pe www.raiffeisen.ro, optiunea “Aplica Online” si pot  accesa un credit de nevoi personale cu valori cuprinse intre 500 si 15.000 euro (echivalent lei), pe o perioada de maxim cinci ani. Pe baza unor informatii personale completate in formularul online, solicitantul va putea avea un raspuns imediat privind optiunile sale de finantare. In plus, va putea beneficia de o reducere de dobanda de 0,6% pe an, fata de dobanda la un credit obtinut in agentia bancii (8,52% pe an, dobanda variabila, client de casa). Apoi clientul va fi contactat in maxim 24 de ore de un agent de vanzari si procesul de acordare a creditului va fi finalizat.

Practic, aplicand online, beneficiile pentru client sunt multiple: confort si timp redus pentru a obtine o solutie personalizata de finantare, printr-o aplicatie “la distanta” intr-un mediu securizat, precum si o reducere de dobanda de 0,6%/an. 

Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 96.000 IMM-uri si  8.000 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara peste 478 de unitati, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri si 131 de MFM (automate multifunctionale).

Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza