Links Sitemap Business Linker Sitemap

D-Link lansează un nou Access Point de exterior

2395 afisari
D-Link, unul dintre furnizorii de soluţii profesioniste de reţelistică, lansează un nou produs în completarea gamei de Access Point-uri. Producătorul îşi lărgeşte astfel portofoliul de produse pentru reţelele de exterior cu un Access Point Wireless N PoE cu sistem intermediar PoE.
Dispozitivul transmite utilizând banda de 2,4 GHz şi asigură acoperire de reţea chiar şi în locaţii greu accesibile datorită antenei sectoriale integrate, de înaltă performanţă. Cele sapte moduri de operare ale produsului asigură ajustarea Access Point-ului în orice situaţie, ilustrând flexibilitatea de utilizare a acestuia. Carcasa impermeabilă a noului dispozitiv face ca utilizarea acestuia să fie foarte indicată în special în medii dificile de exterior. DAP-3310 este prevăzut cu port Power over Ethernet pentru locaţii cu acces deficitar la o sursă de alimentare cu energie. Injectorul PoE este inclus în pachetul DAP-3310. Astfel, dacă este necesar, Access Point-ul poate cu uşurinţă alimenta cu electricitate o cameră de supraveghere D-link conectată la acesta (precum DCS-7110). Dispozitivul DAP-3310 este acum disponibil şi în România. Dispozitivul DAP-3310 poate susţine până la 8 SSID-uri, ceea ce înseamnă că un singur Access Point poate acoperi mai multe aplicaţii. Astfel, se garantează un nivel ridicat de flexibilitate şi costuri reduse. Performanţa şi securitatea reţelei sunt optimizate datorită suportului oferit de extensia VLAN ce face posibilă segmentarea traficului de date în cazul în care există mai multe SSID-uri. Riscul furtului de date este mult mai redus datorită izolării staţiilor radio individuale ale reţelei. Dispozitivul este de asemenea prevăzut cu funcţii de management şi securitate pentru a preveni accesul neautorizat.

Noul produs este flexibil datorită celor sapte moduri de operare. Access Point-ul D-Link permite conectarea mai multor dispozitive diferite la reţea. DAP-3310 extinde acoperirea reţelei în mod WDS şi are capacitatea de a extinde reţeaua prin cele două porturi Ethernet prin activarea modului wireless client. Access Point-ul elimină punctele fără acoperire şi amplifică semnalele slabe în modul repeater. În plus, dispozitivul are capacitatea de a funcţiona ca client şi repeater în mod WISP.
Citeşte mai multe despre: D-Link

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza