Links Sitemap Business Linker Sitemap

Flanco Retail si eMAG anunta schimbari in top management

3281 afisari
Actionarii companiilor eMAG si Flanco Retail anunta schimbari in structurile de conducere ale acestora. Astfel, incepand cu luna februarie, Violeta Luca devine Vice Presedinte, Director Executiv la eMAG, pastrandu-si si pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie la Flanco Retail, iar Dragos Sirbu, Product Management Director la Flanco Retail, a fost promovat in functia de CEO al companiei.
Ca Vice Presedinte, Director Executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei si va coordona activitatile comerciale - de achizitii, vanzari, marketplace, logistica, showroom-uri si category management.
Violeta Luca s-a alaturat managementului Flanco Retail in august 2011, ca Marketing Director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand incepand cu iunie 2007 functia de Director Comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, ea are o experienta de 13 ani in domeniul electroIT.
“Violeta Luca a avut un parcurs excelent la Flanco Retail, evoluand rapid de pe pozitia de director de marketing pe cea de CEO al companiei, intr-un business el insusi foarte dinamic” spune Iulian Stanciu, actionar eMAG si actionar unic Flanco Retail. “Rezultatele pe care le-a obtinut in ultimii trei ani, alaturi de Flanco Retail, ne-au convins ca poate integra, strategic, activitatile complementare ale celor doua companii si poate indeplini, simultan si cu folos, atat o functie operationala in eMAG, cat si una strategica in Flanco Retail. Pentru planurile noastre de dezvoltare la nivel de grup, profilul ei managerial, confirmat in practica, s-a dovedit foarte potrivit.”
Cu o experienta de 15 ani in retailul electro-IT, Dragos Sirbu a parcurs intreg lantul ierarhic, de la consultant de vanzari, la director de magazin, Director de retail si Director de achizitii. Din 2012, s-a alaturat echipei Flanco, ca Director de Vanzari, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sirbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. 
“Expertiza solida a lui Dragos in domeniul electroIT, competentele lui de leadership si operationale pe care le-a demonstrat, mi-au dat incredere ca va obtine rezultate excelente la conducerea Flanco”, a continuat Iulian Stanciu. “Promovarea lui in pozitia de CEO asigura atat continuitatea activitatilor companiei la nivel strategic si operational, cat si dinamica accelerata pe care ne-o dorim pentru anii care vin. Dragos si-a asumat obiectivele ambitioase ale companiei si din postura sa precedenta, iar in noua calitate de CEO, sunt sigur ca va fi si mai motivat sa le indeplineasca si chiar sa le depaseasca.”
Citeşte mai multe despre: eMAG, Flanco Retail

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza