Links Sitemap Business Linker Sitemap

Wizrom lansează o nouă divizie dedicată distributorilor din FMCG

2028 afisari
Furnizorul de soluţii ERP Wizrom Software a creat o nouă divizie de servicii specializate în managementul întregului lanţ logistic, depozitare, încărcare şi transport, ţintind atât transportatorii de marfă şi companiile care dispun de flote auto în administrare, cât şi firmele de logistică.
Compania vine astfel în sprijin companiilor care vor trebui să compenseze creşterile de costuri de anul viitor, impuse de introducerea noii accize la benzină şi motorină şi taxa de 1,5% ppe valoarea brută contabilă a construcţiilor speciale (incluzând rampe de încărcare-descărcare) începând din 2014.
"Noua divizie are ca obiectiv reducerea costurilor de logistică şi transport ale clienţilor Wizrom, prin utilizarea optimă a resurselor acestora, scurtarea planificării rutelor, optimizarea livrărilor, scăderea costurilor de încărcare şi livrare, îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi, nu în ultimul rând, chiar scăderea emisiilor de CO2”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software.
De exemplu, în decurs de două luni de la începerea utilizării serviciilor noii divizii, numărul mediu de kilometri înregistrați de client, respectiv timpii de livrare, pot scădea cu până la 35%. De asemenea, datorită eficientizării activităţilor de încărcare, volumul mărfurilor transportate poate creşte cu până la 10-15%, în acelaşi interval de timp – ceea ce înseamnă venituri mai mari cu aceleaşi resurse.
Astfel, companiile de transport sau logistică îşi vor optimiza costurile atât dintr-un consum mai mic de combustibil, cât şi din utilizarea la maximă eficienţă a resurselor disponibile, fără niciun efort investiţional în software sau hardware. Serviciul este disponibil pe baza unui abonament lunar.
Soluţiile folosite de noua divizie de la Wizrom se pot conecta direct cu orice altă soluţie software de la SAP, Microsoft Dynamics, Oracle sau alţi furnizori de software de business.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza