Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox Color J75 a obtinut premiul PRO Award din partea Buyers Laboratory

2221 afisari
Presa Xerox Color J75 a castigat anul acesta premiul PRO Award pentru usurinta de utilizare, job management si calitatea remarcabila a imaginilor color din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor Buyers Laboratory (BLI).
"Presa Xerox Color J75, care este usor de operat si asigura o calitate excelenta a imaginii per ansamblu, reprezinta o alegere foarte buna pentru centrele de productie care tiparesc volume mici spre medii”, spune George Mikolay, senior product editor pentru A3/Copier MFPs, BLI.
Echipamentul Xerox J75 prezinta un spectrofotometru standard inclus care permite calibrarea automata a culorii, mentinand aceeasi calitate de imprimare de la prima pana la ultima pagina tiparita, fara a fi nevoie de operatori care sa scaneze documente manual printr-un spectrofotometru extern. Xerox Color J75 asigura linii fine si reproduce foarte clar fonturile, inclusiv cele de dimensiuni foarte mici, oferind culoare la o calitate foarte buna, chiar si atunci cand functioneaza cu setarile initiale.
“Avand o productivitate foarte ridicata atunci cand foloseste media cu o greutate mare si cand trece de la modul de imprimare a scrisorilor la cel pentru coperti/carti, Xerox Color J75 simplifica si automatizeaza operatiunile care solicita, de regula, mult mai multa interventie manuala in cazul echipamentelor competitoare”, afirma George Mikolay. Un exemplu este noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) care automatizeaza registratia fata-verso si alte ajustari privind calitatea imaginilor. “Daca operatorii trebuie sa faca masuratori ale documentelor tiparite si apoi sa introduca manual informatiile, noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) rezolva majoritatea operatiunilor, calculeaza automat profilul pentru diferite tipuri de hartie, greutate si marime, permitand ca inregistrarea profilelor sa se faca individual pentru fiecare operatiune.”
"Gratie presei Xerox Color J75, managementul culorii si registratia fata/verso sunt operatiuni care au o acuratete perfecta", spune Brian Segnit, Marketing Manager pentru Xerox’s Graphic Communications Operations. "Productia si mediile de lucru din intreprinderi se bazeaza pe Xerox pentru operatiunile esentiale si solicitante, iar J75 demonstreaza caracteristici similare unei prese mari, ocupand un spatiu redus si fiind accesibila ca pret.”
Presa digitala color Xerox Color J75 poate realiza o gama larga de operatiuni de productie necesare tipografiilor, centrelor de imprimare, agentiilor de creatie si studiourilor foto specializate. Aceasta include instrumente noi, care simplifica modul prin care clientii obtin imagini color de calitate și maximizeaza timpul de functionare. Utilizatorii pot sa automatizeze cu usurinta registratia fata/verso si sa ajusteze densitatea pe toata suprafata de imprimare, fara a avea nevoie de un specialist. Echipamentul tipareste aplicatii complexe, pe o gama larga de tipuri de hartie, cu gramaje de pana la 300 gsm si la o viteza de pana la 75 de pagini pe minut.
Mai multe echipamente Color J75 au fost instalate anul trecut de Xerox Romania la sediile companiilor, asigurand rezultate bune in materie de productivitate, calitate a imprimarii si eficienta.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza