Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cel mai nou BlackBerry este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

249 afisari
Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru cel mai nou BlackBerry, model echipat cu tastatură fizică și cu display tactil de 4,5", cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, care dispune de sistem de operare Android.
În ceea ce privește performanțele, noul model, denumit BlackBerry KEYone, beneficiază de o cameră principală de 12 MP și de o capacitate de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB. BlackBerry KEYone beneficiază de o tastatură ergonomică și iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute. 


 
Citeşte mai multe despre: BlackBerry

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.