Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil pentru precomandă la Vodafone

857 afisari
Începând cu 22 mai, clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru HTC U11, cel mai nou terminal al producătorului taiwanez. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor beneficia gratuit de o brățară UA Band.
În ceea ce privește performanțele, HTC U11 beneficiază de o cameră principală de 12MP cu un sistem impresionant de stabilizare optică și electronică pe axe multiple. Mai mult, terminalul a obținut cel mai mare scor al unei camere foto de smartphone, atât pentru funcția foto, cât și pentru cea video, în măsurătorile independente DxOMark. Totodată, noul smartphone dispune de un ecran Quad HD de 5,5”, construit pentru a oferi o experiență full-frame și pentru a reproduce culorile în mod autentic.

HTC U11 are integrată tehnologia HTC Edge Sense, care permite utilizatorului o interacțiune revoluționară cu telefonul. Aceasta se bazează pe presiunea aplicată marginilor dispozitivului, astfel încât, cu ajutorul unei simple strângeri, utilizatorul va avea posibilitatea să deschidă aplicațiile sau să acceseze camera foto într-o manieră complet nouă.

HTC U11 vine însoțit de noile căști HTC USonic, care dispun de anulare activă a zgomotului, cu posibilitatea de a acorda sunetul cu auzul utilizatorului pentru o experiență audio optimizată.

Clienții Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru HTC U11 pe www.vodafone.ro și vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Brilliant Black și Amazing Silver.

HTC U11 poate fi achiziționat la un preț începând de la 309 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil.

Citeşte mai multe despre: HTC U11, Vodafone ,  

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza