Links Sitemap Business Linker Sitemap

TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

1377 afisari
Producătorul de software TotalSoft, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Daniei Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software).



Potrivit companiei, în noul său rol, aceasta va coordona o echipă de peste 200 de oameni și va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft în România. Dania Șelaru aduce aproape 20 de ani de experiență în industria de IT&C, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii multinaționale, precum IBM și Telekom. Experiența sa vastă, cunoștințele și pasiunea pentru tehnologie inovatoare vor aduce un plus valoare echipei TotalSoft.

Unul dintre obiectivele Daniei Șelaru este de a poziționa TotalSoft ca furnizor strategic de tranformare digitală pentru companiile din România. Îmbunătățirea satisfacției clienților prin optimizarea proceselor interne de livrare și implementarea celor mai bune practici din industrie vor fi, de asemenea, printre principalele obiective ale Daniei.

“TotalSoft este o companie unică pe piața locală, cu o bază de clienți impresionantă și un portofoliu de produse care acoperă nevoile de business ale companiilor din majoritatea industriilor din România. Sunt încântată să mă alătur acestei echipe minunate, care a făcut posibilă evoluția TotalSoft, și doresc ca împreună să rămânem partenerul clienților noștri, sprijinindu-le eforturile de reconfigurare digitală a afacerilor”, a declarat Dania Șelaru.

TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft – Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical – sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

Piața EAS din România promite un avans anual de peste 9% a ratei de creștere medii anuale (CAGR) până în anul 2021.

TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Dania Șelaru este absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității București și are un MBA obținut la The Open University.

Citeşte mai multe despre: TotalSoft

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza