Links Sitemap Business Linker Sitemap

Electric Plus intră în era digitală

1052 afisari
Electric Plus, producător de tâmplărie PVC, uși de garaj și uși de interior, cu o cifră de afaceri de peste 23 milioane de euro în 2016, face pasul către era digitală. Strategia de dezvoltare a Electric Plus pentru anul 2017 include și investiții în soluții de digitalizare oferite de SAP România împreună cu partenerul său Red Point Software Solutions.
Compania românească a achiziționat platforma digitală ERP de ultimă generație SAP S/4HANA, suita de aplicații SAP SuccesFactors pentru managementul angajaților, SAP Hybris Cloud for Sales pentru automatizarea forței de vânzare și platforma HANA Cloud pentru integrarea aplicațiilor în vederea transformării digitale a celor mai importante procese de business.

Fiind promotorul unui brand de o calitate excepțională – BARRIER – Electric Plus este determinat să continue toți pașii pe care îi face în direcția perfecțiunii. Digitalizarea proceselor de business este un pas important pentru orice afacere, indiferent de mărimea sau de industria în care activează. În cei peste 20 ani de activitate, Electric Plus a adunat un portofoliu impresionant de clienți, dar și o multitudine de date. Toate aceste date trebuie accesate, procesate și analizate rapid de către oricare dintre departamentele companiei și, de asemenea, accesarea trebuie să fie făcută cu ușurință de oriunde și de pe orice dispozitiv. SAP S/4HANA, platforma digitală ce urmează a fi implementată de Electric Plus până la finalul anului, va deveni nucleul companiei.

 “Ne-am propus încă de la început să devenim un exemplu de urmat în industria în care activăm. Inovația și dezvoltarea sunt principalele noastre preocupări. Am decis să facem o schimbare radicală de business prin implementarea soluțiilor SAP. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru a oferi clientului final cel mai bun produs. Ne așteptăm să vedem rezultate semnificative încă din al doilea trimestru al lui 2018”, declară Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus. 

Transformarea digitală a Electric Plus are în vedere și componenta umană: “O companie este mare dacă angajații ei sunt măreți“ este motto-ul lui Adrian Gârmacea, CEO-ul companiei. Prin implementarea soluțiilor SAP SuccesFactors, firma din Bacău va putea comunica mult mai usor cu angajatii, iar procesele de recrutare, de angajare și de training vor fi simplificate și ușor de accesat dintr-o singură platformă in cloud.

“Electric Plus este unul dintre clienții noștri cu cea mai mare deschidere către inovație. La cultura organizațională solidă, puternic orientată pe satisfacția clienților, Electric Plus a ales să adauge o paltformă tehnologică inteligentă si deschisă, care să constituie baza pentru transformarea digitală la care compania s-a angajat. Astfel, SAP S/4HANA va constitui pentru Electric Plus un “digital core” care să faciliteze simultan performanța operațională, inovația și agilitatea atât de necesare pentru accelerarea succesului companiei” a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România 

Implementarea va fi realizată împreună cu Red Point Software Solutions, unul dintre partenerii SAP cu experiență în industria în care activează Electric Plus, și care își asumă un rol important în definirea proceselor de faceri și implementarea cu succes a soluțiilor SAP. Acesta vine cu experiența demonstrată în zeci de proiecte, unde a oferit consultanță clienților săi pentru întreg ciclul de implementare: analiză și business reengineering, configurare și dezvoltare, testare, training, mentenanță evolutivă și îmbunătățire continuă.

“Dorința de tranformare digitală a Electric Plus este calea spre un succes sigur atât al proiectului pe care ni l-am asumat împreună, cât și al creșterii în fața competiției. Implementarea soluțiilor SAP Cloud dedicate clienților și angajaților va crește calitatea serviciilor și apropierea față de piață și de clienți“, a declarat Răzvan Gidei, Director General al Red Point Software Solutions.
Citeşte mai multe despre: Red Point Software Solutions, Electric Plus

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza