Links Sitemap Business Linker Sitemap

DocsVision testeaza piata romaneasca

2226 afisari
Producatorul rus de software DocsVision, cu o cifra de afaceri de sase milioane de euro in 2011, a ales Romania ca prim punct de interes in strategia de dezvoltare pentru Sud Estul Europei pentru a oferi 4EasyCM, solutie de document management in cloud.
Compania tinteste o cifra de afaceri de 400.000 euro pentru primul an in Romania. Reprezentantii DocsVision considera ca segmentul IMM are cel mai mare potential in implementarea de investitii eficiente in solutii moderne de software. Potrivit companiei, 4EasyCM se adreseaza in special echipelor de profesionisti ce au nevoie de automatizare a administrarii documentelor dar au constrângeri de buget.
Cloud computing este unul dintre cele mai discutate concepte de tehnologie in ultimii ani, iar compania rusa a sesizat avantajele produselor tip SaaS (Software-as-a-Service) pentru anumite categorii de clienti. Decizia de a lansa o solutie de tip SaaS pentru document management pe piata locala a venit in urma unui studiu efectuat de Docsvision pentru a identifica nevoile companiilor din România iar solutia de document management in cloud 4EasyCM a fost cea mai potrivita alegere. Reprezentantii DocsVision declara ca România este o piata cu un potential ridicat pentru solutii IT, aflata in crestere si a devenit principalul punct pe harta de dezvoltare regionala a companiei ruse.
Sistemul bazat pe cloud 4EasyCM este un punct de plecare pentru companiile ce doresc sa puna ordine in procedurile de business, fiind livrat sub forma de abonament pentru a nu pune presiune pe bugetele financiare. 4EasyCM poate fi personalizat individual pentru fiecare client si permite crearea de   proceduri pentru documente office specifice. Informatiile confidentiale sunt securizate prin intermediul drepturilor de acces. Sistemul permite inregistrarea, stocarea, cautarea documentelor pentru a genera procese formale, automatizate de afaceri si permite controlul desfasurarii proceselor. Utilizatorii se pot conecta la sistem si prin semnatura electronica.
DocsVision a fost infiintata in anul 2005, iar astazi se afla in primii trei dezvoltatori software din punctul de vedere al vanzarilor de solutii de document si business management pe pietele din Rusia si fostele tari membre URSS, inclusiv statele Baltice si Republica Moldova.
Citeşte mai multe despre: DocsVision

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza