Links Sitemap Business Linker Sitemap

HTC lanseaza Desire C

2425 afisari
Urmand lansarii de succes a seriei One, HTC, producator si designer de smartphone-uri, a lansat HTC Desire C. Beneficiind de tehnologia Beats Audio, acest smartphone permite utilizatorii asculte muzica preferata, exact asa cum a fost creata de artist.
De asemenea, HTC Desire C ofera posibilitatea de a organiza viaţa profesionala si personala, cat si de a partaja cele mai frumoase momente.
HTC Desire C are integrat HTC Sense 4.0 si Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) si este disponibil în trei culori: rosu, alb si negru. Acest terminal este potrivit ca prim smartphone sau pentru persoanele care doresc sa il schimbe pe cel actual. Cu o baterie puternica si oferind acces la mii de aplicaţii, jocuri, muzica si filme disponibile prin intermediul Google Play, cu HTC Desire C utilizatorii vor fi întotdeauna conectaţi, fie ca sunt la serviciu, acasa sau în deplasare.
“Una dintre cele mai des întalnite activitați pentru care utilizatorii își folosesc telefoanele este sa asculte muzica, prin urmare este mai important ca niciodata sa le livram puterea și emoțiile înregistrate de artist în studio. HTC Desire C le ofera utilizatorilor un design excelent, acces facil la conținut și conectivitate rapida – devenind telefonul perfect pentru orice tip de activitate”, a declarat Jason Mackenzie, President, Global Sales si Marketing al HTC Corporation.
HTC Desire C va fi disponibil, in tari selectate, incepand cu luna mai 2012. In Romania, telefonul va fi disponibil prin operatorii Orange si Vodafone, la un pret recomandat de 200 de euro.
Citeşte mai multe despre: HTC Desire C

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza