Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote promoveaza portofoliul de business

2547 afisari
Cosmote Romania prezinta o noua campanie de promovare, dezvoltata de catre Ogilvy&Mather Romania, care scoate in evidenta solutiile integrate pe care compania le ofera clientior sai business.
Campania subliniaza faptul ca succesul oricarei companii depinde de deciziile luate de fiecare membru al echipei, spotul TV transmitand ideea ca un manager de succes le furnizeaza oamenilor sai instrumentele necesare pentru a le maximiza potentialul de productivitate si a-i sprijini in activitatile lor zilnice.
“O afacere puternica si de succes incepe cu o comunicare foarte buna. Top managementul trebuie sa fie conectat in permanenta cu toate noutatile din interiorul si din afara companiei, iar tehnologia ofera acum aceasta posibilitate. Cosmote considera ca angajatii sunt unul dintre principalii vectori de crestere ai unei afaceri si, de asemenea, acestia reprezinta un factor cheie de decizie. Angajatii au nevoie de o buna comunicare astfel incat compania sa poata avea cea mai buna performanta de pe piata”, a declarat Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager, Cosmote Romania.
Citeşte mai multe despre: Cosmote, Ogilvy

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza